LITUANIA - ROMANIA | "Gurita a fost cel mai bun om al meciului!" Reactia lui Viorel Moldovan dupa victoria nationalei: "E important sa ai noroc cand esti antrenor!"

Autor: Sport.ro
Vineri 12 Octombrie 2018, 09:10

	LITUANIA - ROMANIA | "Gurita a fost cel mai bun om al meciului!" Reactia lui Viorel Moldovan dupa victoria nationalei: "E important sa ai noroc cand esti antrenor!"

LITUANIA - ROMANIA 1-2 | Tricolorii au obtinut victoria in minutele de final

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Romania a castigat primul meci din Nations League la Vilnius. Echipa lui Contra a reusit sa obtina victoria in minutul 4 al prelungirilor dupa ce Lituania egalase in minutul 90.

Viorel Moldovan, fost secund al lui Christoph Daum, a subliniat faptul ca Romania a obtinut succesul cu un foarte mare noroc si l-a desemnat pe Cosmin Contra drept omul meciului.

"Cel mai bun din acest meci a fost 'Gurita' (n.red. Cosmin Contra). Este omul norocului pana la urma. E important sa ai si noroc atunci cand esti antrenor. Ai nevoie in anumite momente. In ultimele 5 minute sa reusesti sa castigi, este un lucru foarte bun", a declarat Viorel Moldovan pentru DigiSport.

Pentru Romania, urmeaza meciul cu Serbia de pe Arena Nationala, partida ce se va disputa duminica, ora 16:00, in direct la ProTV. O victorie ar duce nationala pe primul loc in grupa.

Cum arata clasamentul:

1. Serbia 7p
2. Romania 5p
3. Muntenegru 4p
4. Lituania 0p

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
BRAT