Cine il saboteaza pe Hagi? "Se stie ca nu au relatii bune. Si mie mi s-a spus ca iau prea multi jucatori de la Academie"

Cine il saboteaza pe Hagi? "Se stie ca nu au relatii bune. Si mie mi s-a spus ca iau prea multi jucatori de la Academie"

Un fost antrenor la lotul de tineret dezvaluie ce discutii sunt in cadrul FRF.

Lita Dumitru, fost antrenor al echipei de tineret U19 a Romaniei, a dezvaluit ca in cadrul Federatiei sunt discutii despre numarul mare de jucatori convocati de la Academia lui Gica Hagi.

Acesta a spus ca inca de pe vremea sa, cand presedinte era Mircea Sandu, era o persoana care punea presiune pe antrenori, acelasi lucru intamplandu-se in continuare.

"Am fost antrenor la grupa pe care o are Doru Isac si in anul in care am fost la FRF am testat 60 de jucatori. In ultima perioada am castigat turneul din Italia cu jucatori foarte buni, nu e putin adevarat ca aveam 8 de la Hagi. Avand in vedere ca relatiile presedintelui nu sunt bune cu Hagi, probabil ceva s-a discutat. Si eu cand eram in perioada aia se discuta in Federatie ca luam prea multi jucatori de la Hagi. Nu pot sa spun cine, ca mi-l fac dusman", a declarat Liță Dumitru la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies