Gazonul a fost mancat de PORUMBEI! Motivul incredibil pentru care terenul de la Cluj n-a reusit sa-si revina dupa UNTOLD :)

Gazonul a fost mancat de PORUMBEI! Motivul incredibil pentru care terenul de la Cluj n-a reusit sa-si revina dupa UNTOLD :)

FRF a apelat la experti UEFA pentru a rezolva problema gazonului dupa ce seful firmei care ar fi trebuit sa se ocupe a intrat in concediu.

Desi pasii normali au fost urmati, gazonul nu s-a refacut conform planului initial. Motivul e senzational. "Gazonul a fost reinsamantat, dar noaptea porumbeii veneau si mancau semintele. In timpul zilei, paza era asigurata de un baiat care trebuie sa dea ture pe pista si sa sperie porumbeii cu un fluier. Noaptea porumbeii isi faceau de cap! Cei de la UEFA nu au inteles nimic din procedura noastra si, bineinteles, au venit cu un sistem de bruiaj foarte simplu care a rezolvat problema", a explicat o sursa FRF pentru Dolce Sport.

Iarba lipseste in unele zone, dar asta nu e singura problema a terenului de la Cluj. In cazul unei ploi, gazonul ar putea sa se inunde, asa cum s-a intamplat la meciul din supercupa Romaniei dintre CFR si Astra. Drenajul foarte prost ii sperie pe oficialii FRF, care spera insa ca prognoza pentru azi sa se confirme si ploaia sa nu cada la Cluj.

Citeste si:U ClujCluj Arena
VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies