FOTO Jucatorii si Piturca ACUZA degeaba, arbitrul a avut dreptate! Chipciu a faultat la golul incasat de Romania! 

FOTO Jucatorii si Piturca ACUZA degeaba, arbitrul a avut dreptate! Chipciu a faultat la golul incasat de Romania! 

Romania 1-1 Ungaria / Jucatorii nationalei si Victor Piturca acuza arbitrajul, insa lovitura libera a fost acordata corect de arbitru. 

Romania dominat in prima repriza a meciului cu Ungaria, Sanmartean a stralucit iar Rusescu a deschis scorul inainte de pauza, insa maghiarii au revenit in repriza a doua si au egalat din lovitura libera in minutul 83.

Jucatorii nationalei si Victor Piturca au acuzat arbitrul, care a acordat lovitura libera la un duel intre Chipciu si Dzsudzsak la 25 de metri de poarta lui Tatarusanu.

Acelasi Dzsudzsak a transformat si a adus egalarea pentru Ungaria. Romania a facut un pas in spate in repriza secunda si s-a vazut dominata pe final.

Piturca: "Faul inexistent"


"Am avut o prima repriza senzationala. Am avut 70 la suta posesie, cred ca ne-am descurcat extraordinar de bine. Ungurii au fost periculosi la faze fixe si in rest nu au fost periculosi. Poporul merita un rezultat bun in seara asta. Am facut si eu si colegii mei tot ce am putut pentru a castiga in seara asta, ne-am dat viata. (...) In repriza a doua ne-am retras, nu ne-am mai creat ocazii. Cred ca puteam sa tinem de rezultat. Este un egal nemeritat. Ne-am dominat total adversarul", a spus Chipciu la Digi Sport.

"Ungaria nu a stiut sa stea prea bine in teren si cred ca puteam sa facem mai mult in prima repriza. In repriza secunda aveam nevoie de golul doi. Nu stiu daca a fost ofsaid la golul anulat, a parut ca e in pozitie regulamentara, dar era destul de departe de pozitia din care am centrat. In Finlanda avem nevoie sa recuperam ce am pierdut astazi dar sa fim si precauti pentru ca nu avem voie sa pierdem acolo", a spus Rat la Digi Sport.

"Am primit gol la un fault inexistent. Micile erori te costa, era sa primim si al doilea gol. Nu ne dezavantajeaza acest rezultat. O victorie era insa aur",
a declarat Piturca.

Capturi: TVR

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce trebuie să știe elevii, după noile reglementări hotărâte de autorități. Noutăți despre examenele naționale
BRAT

Modifică setările cookies