FABULOS: TOATA tara ar fi vrut la meci! 100 000 de bilete au fost cerute pentru Ungaria - Romania. Maghiarii anunta CUTREMURUL

In capitala Ungariei nu se mai doarme inaintea socului cu Romania, de vineri!

Biletele pentru derby-ul grupei s-au epuizat in doar o zi. S-au pus in vanzare aproape 20 000 de tichete. Romanii au avut si ei la dispozitie 1100, pe care le-au impartit cele mai importante galerii din tara.

La Budapesta, masurile de securitate sunt fara precedent. Stadionul se va deschide la 17:45, cu 3 ore inainte de meci, iar fanii sunt rugati sa fie in stadion cu aproape doua ore inaintea startului partidei. Organizatorii anunta ca anumite sectoare din tribune vor fi inchise din cauza problemelor create de fanii maghiari la precedentele jocuri din preliminarii.

Cererea uriasa de bilete e confirmata de un oficial al Federatiei Maghiare. Ungaria ar fi vandut si 100 000 de tichete pentru cutremurul cu Romania!

"Le cerem suporterilor nostri sa-si sustina cu putere echipa, dar sa pastreze totul in limitele normalului. Speram ca toata lumea sa fie in stadion la ora 8, le cerem fanilor sa vina din timp la stadion. Si daca ar fi fost 100 000 de tichete disponibile, s-ar fi vandut", a spus Erről Sipos Jenő, purtatorul de cuvant al Federatiei Maghiare pentru Nemzeti Sport.

Citeste si:RomaniaUngaria
VIDEO PROTVPLUS.RO

Zeci de percheziții ale DIICOT într-un dosar de delapidare la Opera Națională Iași
BRAT

Modifică setările cookies