Romania Alexandru Cicaldau Cornel Dinu Echipa Nationala Nationala

"Este unul dintre cei mai buni mijlocasi! Are un comportament decisiv, teribil de important." Cine e fotbalistul care nu ar trebui sa lipseasca din meciul cu Islanda

Cornel Dinu i-a sugerat lui Mirel Radoi sa nu inceapa prima echipa fara unul dintre cei mai in forma mijlocasi in meciul cu Islanda.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 09:03
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 09:30

Cornel Dinu considera ca Alexandru Cicaldau (23 de ani) trebuie sa fie titular in echipa nationala contra Islandei. Acesta a observat evolutia si cresterea progresiva a fotbalistului in ultimele doua sezoane.

De asemenea, Cornel Dinu a mai analizat si prestatia altor doi fotbalisti din lotul Craiovei:

"Bancu e un jucator bun, mediu, dar nu de nivel international atunci cand joci cu o echipa puternica. Cicaldau, parerea mea, ar trebui sa intre cel putin in vederile lui Radoi la nivel de primul 11. Este unul dintre cei mai buni mijlocasi dupa parerea mea. Sigur, eu vorbesc de ceea ce avem. Acest comportiment decisiv, teribil de important, linia mediana, eu pe Cicaldau il vad la nivel de primul 11. Si Nistor ar trebui sa fie in lotul echipei nationale, dar nu la nivel de primul 11", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Meciul dintre Islanda si Romania va avea loc pe data de 8 octombrie si va fi transmis in direct de PRO TV.

Modifică setările cookies