Helmut Duckadam Echipa Nationala Horatiu Moldovan radu dragusin Nationala Helmut Duckadam / Foto: Sport Pictures

Duckadam avertizează un titular al naționalei: "A comis-o! Să îi dea lui Drăgușin un sfert din prima lui"

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, îl avertizează pe Horațiu Moldovan după greșeala comisă în startul meciului Israel - România 1-2.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Noiembrie 2023, 19:18
Data actualizarii: Marti 21 Noiembrie 2023, 19:16
În primele minute ale partidei disputate în Ungaria, când Israel conducea deja cu 1-0, Moldovan a primit o pasă și a trimis direct într-un adversar, însă Radu Drăgușin a intervenit și a blocat ofensiva israelienilor.

Duckadam: "Moldovan a comis o greșeală cu Israel. Nu cred că Edi i-a cerut așa ceva"

Helmut Duckadam spune că îl apreciază pe Horațiu Moldovan, însă îi transmite goalkeeper-ului de la Rapid că ar trebui să fie mai atent la astfel de momente ale jocului.

"Sigur că portarul are o mare importanță. Eu l-am mai criticat și sper că Moldovan nu va crede că am ceva cu el. Îmi place și la echipa națională chiar și-a făcut greșeala, dar din nou a comis o greșeală la meciul cu Israel, care ne putea costa. Era 1-0 când a dat pasă la adversar.

Drăgușin l-a salvat. Ar trebui să-i dea o masă sau un sfert de primă lui Drăgușin pentru că l-a salvat. Dacă făceau israelienii 2-0, era greu. Să nu mai facă greșeli! E un portar bun, care și-a adus aportul la această calificare și e păcat să faci asemenea greșeli. Nu cred că Edi i-a cerut așa ceva. O dai în aut acolo", a spus Helmut Duckadam, la Digisport.

Horațiu Moldovan a fost titular în ultimele șapte meciuri ale României din preliminariile EURO 2024. Portarul legitimat la Rapid a încasat patru goluri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!