"De ce sa-l sun?" REPLICA lui Anghel Iordanescu pentru Ciprian Marica! Avertismentul lansat azi de selectioner

"De ce sa-l sun?" REPLICA lui Anghel Iordanescu pentru Ciprian Marica! Avertismentul lansat azi de selectioner

Anghel Iordanescu a dezvaluit motivul pentru care nu l-a chemat pe Ciprian Marica la meciurile cu Ungaria si Grecia din preliminariile EURO. 

Marica si-a revenit dupa accidentarea care l-a tinut mult timp pe bara, dar nu a jucat la Konya. Mai mult, isi cauta echipa deoarece antrenorul turcilor nu se bazeaza pe el.

"Pe langa faptul ca avem jucatori care nu evolueaza la echipele lor de club, mai avem si jucatori accidentati. Imi pare rau ca nu-l avem pe Marica, care ne-ar fi fost de mare folos prin valoarea lui, prin experienta pe care a dobandit-o, ne pare rau ca nu este nici Gardos, care va avea in continuare un cuvant greu de spus in randul primei reprezentative, precum si Bogdan Stancu, de asemenea accidentat", a spus Iordanescu.

Iordanescu i-a raspuns si lui Ciprian Marica, cel care s-a declarat deranjat de faptul ca staff-ul nationalei nu l-a anuntat personal de neconvocare. "De ce sa-l sun pe Marica? Care este motivul? Am vorbit in repetate randuri cu el. As vrea sa inteleaga si jucatorii echipei nationale. Colegii mei din staff sunt impartiti pe grupe, pe jucatori, si ei tin legatura cu acestia. Vorbesc si eu din cand in cand cu ei, am vorbit de mai multe ori cu Ciprian, nu am nimic cu el, este un fotbalist pe care-l apreciez foarte mult si el stie asta. Dimpotriva, cu mine pe banca a debutat el la nationala.

El trebuie sa inteleaga ca e greu sa fii selectionat cand nu ai jucat opt luni de zile, cand vii dupa o accidentare si ai doar sase minute de competitie adevarata. E greu, in astfel de conditii, sa ai ritm de joc si potenta", a replicat Iordanescu.

Iordanescu ii anunta pe jucatori ca nu vor mai fi convocati daca nu joaca la echipele lor de club.
"Este un semnal de alarma pentru ei ca sa faca tot ce le sta in putinta pentru a juca la echipele de club. As fi vrut sa-i ajut, sa-l ajut si pe Marica, dar sa vii dupa o perioada lunga de inactivitate si sa n-ai nici contract e cam greu sa joci la nationala. Sper insa ca in cel mai scurt timp sa-si gaseasca echipa si sa joace", a mai spus Anghel Iordanescu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies