Maximele lui Cornel Dinu, mai tari ca Alex Maxim :) "Procurorul" ii pune din nou la zid pe jucatorii nationalei: "Singurul pericol a fost pentru spectatori"

Maximele lui Cornel Dinu, mai tari ca Alex Maxim :) "Procurorul" ii pune din nou la zid pe jucatorii nationalei: "Singurul pericol a fost pentru spectatori"

Dupa ce s-a dezlantuit la adresa lui Sanmartean si Prepelita, dupa meciul cu Ungaria, Cornel Dinu lanseaza si alte atacuri. Dezamagit de meciul slab cu Grecia, dinamovistul i-a taxat din nou pe tricolori.

Cornel Dinu a comentat in stilui-i caracteristic meciul cu Grecia, incheiat 0-0. Dezamagit de cea de-a treia partida in care Romania nu reuseste sa marcheze, Dinu i-a luat in vizor pe fotbalistii din ofensiva.

"Keseru a fost un fals total. A interpretat un solo intre toba si fluier. Budescu a cantat la nai un fel de doina a lui Gheorghe Zamfir.

Cu 12 suturi in total si doar doua pe spatiul portii, pericolul real a fost pentru spectatori!

A fost o comedie cand jucau ungurii, unul era la Buda si unul la Pesta", a spus Dinu la DolceSport.

Dinu i-a criticat pe Rat, Prepelita, Sanmartean si Dragos Grigore in termeni si mai duri dupa meciul cu Ungaria.

Despre Dragos Grigore, Dinu a spus ca "ma uitam la Grigore, copilul asta pe care il cunosc de mic. Venit la Dinamo. A jucat destul de bine, dar m-a inspaimantat frizura asta. Cum dracu' ajung la asemenea desene de par? Pur si simplu seamana cu padurile noastre defrisate. Imi aduc aminte cand mergeam spre Piatra Arsa. Exact asa vezi. Jumatate din munte este ras, taiat, dupa care iar vine putin par, putin brazi. La el pe parta stanga era defrisat pe partea dreapta, erau brazi"

In schimb, despre Andrei Prepelita, Dinu a declarat: "A aparut la nationala de doi ani de zile si nu este un juc deoosebit. El e un baiat minunat asa, jucator bunicel, a progresat in ultimul timp, dar e greu sa faci vultur dintr-un juc cu nume de vanat"

Iar despre Rat si Sanmartean... "Rat, saracul, e un aparator fara deposedare, fara marcaj, ca sa nu mai vorbesc de joc de cap. In ceea ce priveste vorbitul, se reprezinta prin fugitul devreme de la scoala (...) La cum a jucat Sanmartean in seara asta, cred ca in Arabia Saudita dribleaza numai camile!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies