Cel mai roman dintre straini, primul antrenor cu care Burleanu a negociat! Walter Zenga: "Eu nu sunt strain". Ce alta varianta are seful FRF

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Dintre straini, Zenga e primul antrenor cu care Burleanu a negociat pentru postul de selectioner. A facut-o in Franta, cand Romania inca era la EURO. Azi, in ziua in care a implinit 32 de ani, Burleanu a plecat in Germania sa discute si cu Niko Kovac. In cel mult o saptamana, Burleanu a promis ca anunta numele noului selectioner!

De ziua lui, Burleanu n-are timp sa petreaca. E in Germania si cauta selectioner pentru nationala.

Burleanu a mers sa discute cu croatul Niko Kovac. Daca Kovac nu renunta la Frankfurt, primul pe lista lui Burleanu ramane Zenga!

Intre Burleanu si Zenga au existat deja primele negocieri. Cei doi s-au intalnit la EURO, unde Zenga comenteaza meciurile Italiei.

"Eu? Eu nu sunt strain! Sunt roman", spune Zenga.

"Cred ca e bine sa ne gandim de cand nu mergem la Campionatul Mondial. Si de ce nu am facut mai mult de un punct la Campionatul European", a mai spus fostul mare portar italian.

"Am inteles ca Zenga e una dintre solutii. El aici a inceput antrenoratul adevarat, a demonstrat in Romania ca este un antrenor bun", a spus si Ioan Andone, tehnicianul lui Dinamo.

Zenga are atuurile lui: e pe jumatate roman, vorbeste limba si cunoaste fotbalistii de la noi. In plus, nu e un antrenor foarte scump.

"Cred ca orice antrenor pe lumea asta si-ar dori sa fie contactat de o nationala. Si inca una de importanta Romaniei. Cred ca e ceva de nerefuzat", a spus si Raluca Zenga, sotia antrenorului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 iunie: 69 de cazuri noi și 9 decese
BRAT
Modifică setările cookies