Romania merge la un turneu URIAS alaturi de Anglia, Franta, Brazilia si Argentina! Anuntul momentului a fost facut de Burleanu

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Februarie 2020, 17:14
Data actualizarii: Duminica 23 Februarie 2020, 00:21

Romania pregateste Jocurile Olimpice intr-o companie selecta!

Nationala merge in Franta, la Toulon, pentru un turneu amical de prestigiu. Burleanu spune ca Romania poate avea adversari de 5 stele in cadrul competitiei preolimpice: Franta, Anglia, Brazilia sau Argentina.

"Vrem sa utilizam Jocurile Olimpice astfel incat sa oferim jucatorilor mai tineri o rampa de lansare. Tratam cu toata seriozitatea aceasta campanie de pregatire pentru Jocuri. Vom participa la cel mai important turneu preoplimpic, la cel mai prestigios turneu preolimpic, la Toulon, in Franta. Au mai confirmat Anglia, Franta si Japonia, se asteapta si acorduri de la Brazilia, Argentina si Coasta de Fildes. Este cel mai important proiect pe care l-am decis astazi!", a spus Burleanu la finalul intalnirii de Comitet Executiv de astazi.

In 2020, Romania participa dupa o pauza de 56 de ani la Jocurile Olimpice datorita campaniei extraordinare de la Europeanul U21 de anul trecut, cand pustii lui Radoi au ajuns pana in semifinale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!