"Avem sanse minime, dar speram!" Piturca da vina pe oboseala jucatorilor: "Pintilii si Hoban au gresit mult, Maxim dadea calcaie la 0-1!"

Autor: Sport.ro
Marti 10 Septembrie 2013, 23:19

	"Avem sanse minime, dar speram!" Piturca da vina pe oboseala jucatorilor: "Pintilii si Hoban au gresit mult, Maxim dadea calcaie la 0-1!"

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Victor Piturca acuza oboseala jucatorilor dupa infrangerea cu Turcia si spune ca el mai spera la calificare la barajul pentru Rio.

"Nu am stat bine fizic, am ratat mult. Nu mai avem ce face, urmeaza doua meciuri pe care trebuie sa le castigam, dar suntem la mana altor echipe. Sansele sunt minime, situatia s-a schimbat dramatic azi, de la cele mai mari sanse la locul 2, acum avem sanse putine. Important va fi ce facem noi, trebuie sa castigam.

Avem un meci mai usor, dar cu Estonia va fi iar dificil. Asta e situatia. S-a vazut ca Torje si Marica n-au jocuri in picioare, pana ultimul moment am studiat daca sa-l bag pe Marica, eu prevedeam ca nu o sa fie la un nivel fizic bun. Era foarte greu sa isi revina. A jucat bine, am decis sa-l schimb la pauza. S-a simtit lipsa lui Bourceanu, dar nu cred ca are sens sa apreciem prestatia celor care au intrat in locul lui. Situatii de genul asta vor mai fi iar o nationala nu sta intr-un jucator sau doi. Stam in cativa jucatori, nu am putut sa fac anumite schimbari, jucatorii ceilalti nu sunt de nivelul asta si nu au experienta de asemenea importanta.

Nu e problema ca nu joaca Rat cu Andorra, e bine ca a luat cartonas si sta, e liber pentru baraj. Nu a fost relaxare, nu am simtit-o. Daca o simteam era altceva. Nu putem sa ducem doua jocuri la nivelul asta in cateva zile. Pintilii a gresit atat de mult, Hoban la fel, Torje la fel, fara suflu. Maxim a intrat cu entuziasm, dar a gresit mult iar acele pase cu calcaiul nu se impuneau la 0-1. Am avut si un penalty, dar e penalty cand il da arbitru. Nu stiu daca a fost offside la golul lui Stancu. Daca intra la bara lui Tanase obtineam cel putin un egal. Publicul a fost extraordinar de la inceput si pana la final, oamenii au apreciat munca baietilor. Asta e situatia", a declarat Piturca la gsptv.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT