Nationala

"Avem nevoie de jucatori noi la nationala" Vreau sa schimbe liniile pentru Euro? Prima reactie a lui Iordanescu dupa calificare

Feroe 0-3 Romania. Nationala s-a calificat la ultimul meci din grupa.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 21:15
Data actualizarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 21:23

Iordanescu s-a calificat la Euro de pe locul 2 din grupa, la 1 punct de Irlanda de Nord si la 4 puncte peste Ungaria, locul 3 in grupa.

Selectionerul a tinut sa ii multumeasca si lui Piturca, cel care a lasat o "zestre" importanta in grupa Romaniei dupa victoriile din Grecia si Finlanda, insa a sugerat ca vrea sa faca mai multe schimbari in echipa nationala pentru Euro 2016:

"Sa nu il uitam si pe Victor Piturca, i se datoreaza si lui aceasta calificare, la fel cum si tot staff-ul are meritele lui, jucatorii, toata lumea merita aceasta calificare. Daca am fi castigat in Ungaria, acolo unde am avut o prestatie buna, daca am fi castigat meciul cu Grecia, pe care l-am controlat, nu cred ca meciul cu Finlanda, unde iar am avut o prestatie buna, cu 10-12 ocazii avute dar ratate ... asa am ajuns in situatia la ultimul joc de a trai periculos. Trebuie sa apara un manunchi de jucatori noi la nationala. Acum lasati-ma sa ma bucur si eu si toti cei de acasa de calificare.", a spus Iordanescu.

Modifică setările cookies