2012 e anul lui Mutu! Vrea sa bata Olanda si sa-l intreaca pe Hagi in cel mai bun an al sau la nationala!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2012, 21:19
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2012, 21:22

Mutu si-a pus 2 dorinte in noaptea de Revelion. Cu exact o saptamana inainte sa implineasca 33 de ani, Mutu vrea sa bata recordul golurilor lui Hagi la nationala si sa se califice cu Romania la primul si ultimul lui mondial. In 2012, nationala incepe drumul catre mondialul din Brazilia.

Piturca si Mutu vor ca 2012 sa fie anul revenirii nationalei. Romania n-a mai fost la un mondial din 98, iar in aceasta toamna incepe drumul catre Brazilia cu doua meciuri de foc in preliminarii - cu Turcia la Istanbul si cu Olanda pe National Arena.

"Principala favorita ramane Olanda, insa pentru cel de-al doilea loc ne vom bate cu celelalte echipe. Daca nu ar fi sanse, nu ar trebuin sa jucam aceste preliminarii!"", crede Daniel Niculae.

Pe 8 ianuarie, Mutu implineste 33 de ani. Vrea sa-l aduca inapoi la nationala pe Chivu si impreuna sa se califice la primul lor mondial. In Brazilia 2014, Mutu va avea 35 de ani, iar Chivu 34.

Daca nu va ajuta Romania sa ajunga la mondiale, Mutu vrea macar sa doboare recordul lui Hagi. Cu 2 goluri, Mutu devine cel mai bun marcator din istoria nationalei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!