Masini

Dacia Sandero 2019, noi imagini. Cea mai asteptata lansare a anului e tot mai aproape. FOTO

Dacia lanseaza o noua versiune pentru Sandero anul acesta. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Ianuarie 2019, 16:41
Data actualizarii: Marti 22 Ianuarie 2019, 16:50

Dacia a schimbat Duster, cel mai bine vandut model al fabricii de la Mioveni, iar acum pregateste schimbarea celuilalt bestseller, Sandero.

"Va fi starul anului 2019", anunta revista franceza Auto Plus, care a publicat si primele imagini cu viitorul model.

  • Dacia Sandero 2019, noi imagini. Cea mai asteptata lansare a anului e tot mai aproape. FOTO

Dacia Sandero 2019 va avea o caroserie mai mare, va fi mai robusta si mai incapatoare. Si platforma de schimba, un upgrade la cea exista deja pe Renault Clio 5. In premiera, francezii anunta si un posibil model RS cu putere sportita pentru hatchback-ul romanesc. 

DACIA SANDERO STEPTWAY, CEL MAI BINE VANDUT MODEL DACIA!


In 2018, Sandero a fost cel mai bine vandut model Dacia, peste Duster, care ocupa insa pozitia de cel mai bine vandut SUV din Europa.

Dacia va continua sa produca si Sandero Stepway, versiune cu ornamente si intarituri exterioare.

Dacia Sandero 2019 va fi mai usoara prin noua platofrma, iar asta inseamna ca si consumul va fi redus, iar acceleratia mai rapida.

Dacia a lucrat mult si la izolatia fonica, dar si ca la confortul sporit al pasagerilor, ceea ce s-a putut observa si la noul Duster.

Preturile pentru Dacia Sandero vor ramane la fel si la a treia versiune, pregatita de lansare pentru 2019, anunta revista Auto Plus din Franta.

DACIA: O ELECTRICA SOCANT DE IEFTINA!

Din 2020, sunt sanse mari ca Dacia sa ofere si o versiune electrica pentru Sandero. Presedintele Dacia a anuntat ca tehnologia rodata deja pe modelele Renault Zoe vor ajunge pe viitoarele modele Dacia. "Dacia isi va continua linia si va oferi masini electrice socant de ieftine. Da, Logan si Sandero vor avea motoare electrice, acesta este viitorul", a spus el. Presa de specialitate anunta ca 2020/2021 este perioada cand vom putea vedea primele modele electrice de la Dacia pe sosele. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies