Top Gear James May Masini

Adio Top Gear! Al doilea prezentator a plecat de la emisiune: "Nu putem functiona fara Clarkson" 

O noua veste proasta pentru fanii Top Gear. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Aprilie 2015, 16:13
Data actualizarii: Joi 23 Aprilie 2015, 16:14

Dupa demiterea lui Jeremy Clarkson, care a lovit un producator, un alt prezentator a anuntat ca nu va mai continua la Top Gear. James may spune ca nu mai vede rostul continuarii fara colegul sau de platou. Si celalalt prezenntator, Richard Hammond, se va retrage din emisiune. "Asta nu inseamna ca plec din BBC", a anuntat May, realizatorul unor emisiuni si documentare legate de stiinta in cadrul BBC, inclusiv un zbor in spatiu.

"Eu si Hammond impreuna cuu un surogat al lui Jeremy ar fi o prostie, nu ar functiona. Ar fi aiurea, cum ar spune tinerii din ziua de azi. Trebuie sa fim noi trei. Nu poti sa aduci un surogat pentru Jeremy si sa te astepti sa functioneze. Ar fi fortat si nici nu cred ca ar fi atat de prosti sa incerce", a spus May in Guardioan.

Britanicul le lasa o urma de speranta fanilor Top Gear. "Asta nu inseamna ca nu m-as intoarce. Dar toti trei, nu doar eu. Poate asta e doar o pauza, nu stiu. Dar ar fi foarte greu ca Top Gear sa functioneze fara Jeremy", a mai spus May.

De cealalta parte, Jeremy Clarkson a anuntat ca deja pregateste un alt show TV cu masini, fara sa dea alte detalii.

BBC a anuntat ca anul acesta va difuza ultimele episoade din ultima serie Top Gear, filmate inainte de demiterea lui Clarkson. 

Modifică setările cookies