ValceaNU ASA! Pustiul Stelei a scapat singur in minutul 91 si putea sa asigure calificarea in turul 3! Ce s-a intamplat VIDEO

Stromsgodset 0-1 Steaua / Echipa lui Costel Galca este aproape de calificarea in turul 3 dupa 1-0 in Norvegia - Steaua putea castiga si mai clar partida

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Iulie 2014, 07:10
Data actualizarii: Joi 17 Iulie 2014, 08:37

Invinsa in Supercupa Romaniei, Steaua si-a luat revansa in meciul cu Stormsgodset din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor - Gabi Iancu a marcat unicul gol al partidei si Steaua se poate gandi deja la turul 3. Vezi AICI lista posibililor adversari.

Steaua a ratat mai multe ocazii mari de a transa definitiv soarta calificarii, astfel ca echipa lui Galca va trebui sa fie foarte atenta pe National Arena, avand in vedere si ocaziile ratate de campioana Norvegiei.

Cea mai mare ocazie de 2-0 a avut-o pustiul Robert Valceanu - jucatorul de 17 ani a scapat la una dintre ultimele faza singur cu portarul. In locul unei finalizari simple, pe langa portar, Valceanu a incercat un lob similar cu cel reusit de Iancu la gol, insa Larsen a stat pe picioare si a reusit sa blocheze.

Modifică setările cookies