"Ce pot sa mai spun acum!" Reactia jucatorilor lui Trencin cand au aflat ca au picat cu Steaua in preliminariile Ligii

"Ce pot sa mai spun acum!" Reactia jucatorilor lui Trencin cand au aflat ca au picat cu Steaua in preliminariile Ligii

Jucatorii lui Trencin ar fi vrut sa joace cu Celtic, nu cu Steaua. Spun ca au forta sa elimine campioana Romaniei din Liga.

"Personal as fi vrut sa jucam cu Celtic. Pentru meciul asta trebuie sa ne concentram foarte mult sa obtinem un rezultat bun. Acasa trebuie sa fim atenti si sa nu luam gol. Ofensiv noi suntem puternici, cred ca putem sa marcam pe terenul lor", a declarat Sevela Martin, antrenorul lui Trencin.

"Avem o echipa de calitate in fata, o campioana a Romaniei. La Bucuresti o sa ne fie foarte dificil", a declarat si Peter Kleščík, capitanul lui Trencin.

"Stim ca Steaua este multipla campioana a Romaniei, cel mai cunoscut club din tara. Au o echipa de calitate, i-am vazut cu Trnava acum doi ani. Sunt tehnici", a spus Igor Semrinec, portarul lui Trencin.

"Jucam cu campioana Romaniei, o echipa cu vechime in Europa. Au jucat in grupele Europa League anul trecut, au experienta. Dar este o echipa abordabila", spune si Peter Klescic.

"Steaua este un club cu o istorie mare. Ii stiu bine, ne va fi greu cu ei, dar ii putem depasi", spune si Milan Rundic.

"Ce pot sa mai spun acum. Avem un adversar cu care ne putem masura forta. Nu ne este frica, am vrut un adversar tare, de asta avem parte. Ei ne pot surprinde doar daca ne vor bate la agresivitate", spune si Matthew Bero de la Trencin.

Citeste si:SteauaTrencin
VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies