Rapid a anuntat OFICIAL ca Pancu nu mai este antrenorul Rapidului! "Nu este o despartire, Pancu ramane la club" Ce functie va ocupa

Rapid a anuntat OFICIAL ca Pancu nu mai este antrenorul Rapidului! "Nu este o despartire, Pancu ramane la club" Ce functie va ocupa

Rezultatele slabe din ultima vreme au fost decisive pentru soarta lui Pancu pe banca tehnica.

Rapid a anuntat oficial schimbarea antrenorului principal, numirea urmand sa fie facuta in curand. Totusi, oficialii clubului informeaza ca Pancu va ramane la dispozitia clubului, iar responsabilitatile sale vor fi stabilite impreuna in urmatoarele zile.

"Infrangerea de duminica a fost una dureroasa pentru suflarea rapidista, nu numai pentru ca ne-a indepartat de locurile care asigura promovarea, ci si pentru ca ne-a obligat sa luam o decizie dificila.

Ii suntem recunoscatori lui Daniel Pancu pentru tot ceea ce a facut pentru Rapid in ultimul an si jumatate, din postura de tehnician, si suntem siguri ca Rapidul a fost numai primul pas dintr-o frumoasa cariera de antrenor.

Nu este o despartire, Daniel Pancu ramane la dispozitia clubului, asa cum a facut-o de-a lungul intregii sale cariere, responsabilitatile sale urmand a fi stabilite in zilele urmatoare.

Prioritara pentru club este numirea unui Director Tehnic, care sa asigure socul pozitiv la echipa si sa reuseasca sa continue sezonul si munca lui Daniel Pancu.

Numele sau va fi anuntat oficial, in curand", se arata in comunicatul de pe pagina oficiala a Rapidului.

Din informatiile www.sport.ro, Dan Alexa este favorit sa preia functia de antrenor principal. Ovidiu Burca insista ca Alexa sa fie numit, intre cei doi existand si o relatie personala stransa: presedintele "giulestenilor" este nasul copiiilor lui Dan Alexa. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus în România, LIVE UPDATE 1 aprilie. 92 de decese confirmate, mai multe spitale s-au închis
BRAT