Explicatia celor de la Afumati pentru faza halucinanta din meciul cu Dunarea Calarasi! Un fotbalist a tras de timp la 1-2, in minutul 90

Explicatia celor de la Afumati pentru faza halucinanta din meciul cu Dunarea Calarasi! Un fotbalist a tras de timp la 1-2, in minutul 90

Constantin Robicek (29 de ani) a fost protagonistul unei faze halucinante. El a tras de timp in minutul 90, cand echipa sa alerga dupa egalare.

Meciul dintre Dunarea Calarasi si CS Afumati, incheiat 2-1, a starnit controverse, dupa ce in final un fotbalist al oaspetilor a tras de timp, desi echipa sa era condusa.

Costantin Robicek a luat galben in minutul 89, dupa ce a intarziat jocul circa un minut. Colegii sai alergau dupa egalare, dar nu au mai apucat sa marcheze golul de 2-2.

Potrivit celor de la Afumati, Robicek a tinut sa ia galben pentru a fi suspendat la meciul urmator. Decizia a fost una "de natura tehnica".

"Am primit explicatii din partea antrenorului de la Afumati si sunt pertinente. Mi-a spus ca a fost o decizie tehnica, pentru ca jucatorul respectiv era la limita de cartonase, iar etapa viitoare au meci cu Olimpia Satu Mare, care e retrasa din competitie. Era minutul 90 si a spus ca a dorit sa salveze un jucator important", a spus Narcis Raducan la Digisport.

Peste doua etape, CS Afumati o intalneste pe UTA.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dosarul Colectiv, răsturnare de situație pentru Piedone. Instanța va discuta reunirea cauzelor
BRAT
Modifică setările cookies