Liga 1

Tudorie a ARBITRAT bataia fetelor! :)) Steaua: 'Tudorie a fost MEDIATOR!' Prima reactie a jucatorului

Alex Tudorie a ratat una dintre ocaziile meciului cu Petrolul, apoi s-a intors la Bucuresti alaturi de colegi si a iesit din club. Pana aici, o seara normala.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2015, 17:40
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2015, 17:41

Ce a urmat, e insa desprins din filmele de actiune. Tudorie e acuzat de fosta prietena ca ar fi lovit-o dupa ce fata ar fi dat nas in nas cu fotbalistul insotit de actuala sa iubita.

Steaua anunta pe Facebook ca Tudorie a fost doar MEDIATOR intre cele doua femei. :)

"In momentul in care am parasit locatia respectiva, ne-am intersectat cu fosta mea prietena, care a inceput sa-i adreseze injurii actualei mele iubite. Intre cele doua a izbucnit un conflict, iar eu am incercat sa-l aplanez, impingandu-le pe amandoua in sensuri opuse. Din pacate, in momentul in care am tras-o de jacheta, fosta mea prietena s-a impiedicat si a cazut in genunchi.

Dupa aceea, eu le-am lasat pe cele doua sa-si rezolve problemele si am plecat. De aici si pana la a spune ca eu am batut-o este un drum foarte lung. In zona se afla camere video de supraveghere, deoarece exista mai multe sedii de banci, astfel incat organele abilitate, la care domnisoara respectiva a apelat, pot verifica exact desfasurarea incidentului.

Imi pare rau ca am ajuns in aceasta postura, deoarece nu este normal ca fosta mea prietena sa incerce sa-si faca imagine pe seama unui astfel de incident, in care eu nu am fost, in niciun caz, agresorul", a spus Tudorie pentru Facebook-ul Stelei.
 

 

Alexandru Tudorie: "Nu am agresat pe nimeni!"Fotbal Club Steaua Bucuresti si jucatorul Alexandru Tudorie doresc sa...

Posted by FC Steaua Bucuresti on Monday, October 19, 2015
Modifică setările cookies