FOTO ȘI VIDEO Andrei Ivan și Anda Butuc vor deveni părinți. Atacantul de la Universitatea Craiova a făcut anunțul într-un mod inedit

Andrei Ivan Anda Butuc Andrei Ivan tata copil Andrei Ivan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Iulie 2022, 17:15
Data actualizarii: Marti 19 Iulie 2022, 17:30

Andrei Ivan s-a căsătorit în urmă cu o săptămână, cu aleasa inimii lui, Anda Butuc.

La doar câteva zile după fericitul eveniment, cei doi au oferit o altă veste minunată, anunțând că urmează să devină părinți. 

"Am vrut sa te ținem doar pentru noi cât de mult am putut si acum, după toate aceste luni în care ne-am bucurat de timpul petrecut cu familia noastră, suntem plini de atât de multă bucurie încât să te împărtășim cu lumea. Esti ceea ce ne întregește.Abia așteptăm să te cunoaștem!

Când iubirea este prea mare Dumnezeu o împarte la 3", a scris Anda Butuc pe contul de Instagram, în dreptul fotografiilor prin intermediul cărora a anunțat că este însărcinată.

La petrecerea organizată după cununia civilă, Andrei și Anda au organizat un moment în care au dezvăluit sexul bebelușului. Fotbalistul de la Universitatea Craiova a șutat într-o minge din care a ieșit fum roz, descoperind astfel că vor avea o fetiță. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? A|I ???? (@andda_b_)

 

Andrei Ivan, lăudat de Sorin Cârțu

Andrei Ivan a fost unul dintre jucătorii de bază de la Universitatea Craiova, fiind golgheterul echipei în sezonul trecut, cu 14 goluri și 11 pase decisive în 33 de meciuri în Liga 1.

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în sport", Sorin Cârțu a declarat că atacantul de 25 de ani trecef printr-o perioadă bună din puncte de vedere profesional, unul dintre motive fiind liniștea pe care și-a găsit-o pe plan personal.

"Andrei are o evoluții constant bună în ultimul timp. Eu am pus-o pe echilibrul lui din viața personală, și-a găsit o prietenă care l-a echilibrat. Trebuie să fie într-un maxim, să atingă alte culmi pentru că deja atinge și el maturitatea", a declarat Cârțu la PRO ARENA

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!