Tade, Guilherme, Tahar si Alcenat sunt aproape sa semneze cu o rivala a Stelei. Ar fi cea mai tare bomba pe piata transferurilor

Nu doar ca Steaua i-a ratat pe jucatorii Astrei dar liderul e gata sa transfere de la Steaua ca sa ia titlul.

Rasturnare de situatie. Steaua n-a reusit sa ia pe nimeni de la Astra, iar Sumudica e gata sa transfere de la Steaua ca sa castige titlul. Soarta lui Budescu a fost decisa.

Dati afara de la Steaua, Tade, Guilherme, Tahar si Alcenat au ocazia sa se razbune pe Becali si s-o lase pe Steaua fara titlu - Sumudica ii asteapta la Astra. "Sunt jucatori buni, jucatori care cu siguranta si i-ar dori orice antrenor", spune Sumudica.

Budescu nu va ajunge sigur la Steaua. Pleaca in Qatar. "Sa raspund celor care dadeau ca si facute 3, 4, 5 transferuri la Steaua... nu e usor sa plece jucatori de la Astra. Adica, vezi Doamne, pun eu un milion pe masa, doua milioane si si iau ce vreau de la Astra. Nu-i asa usor sa iei jucatori de la Astra!", spune Sumudica.

Sumudica si-ar fi dat demisia daca jucatorii lui ajungeau acum la Steaua. La vara ii lasa pe Alibec si De Amorim la Steaua, mai ales daca Astra rateaza locurile de Champions League. "La vara daca se intampla lucrul asta nu am nicio problema! Pot sa plece jucatori chiar la rivale. La toate trofeele Steaua are prima sansa!", spune antrenorul Astrei.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies