"Supravietuitorii" | Doar 3 stelisti au ramas in prima echipa din 2015. Reghe a transferat 21 de jucatori in 2016. TOP 5 achizitii

"Supravietuitorii" | Doar 3 stelisti au ramas in prima echipa din 2015. Reghe a transferat 21 de jucatori in 2016. TOP 5 achizitii

Marti la ProTV: Barcelona - Celtic, in Champions League (21:45)
Joi la ProTV: Osmanlispor - Steaua, in Europa League (22:00)

Steaua a transferat nu mai putin de 21 de jucatori in 2016, inclusiv jucatorii promovati de la echipa de tineret. Reghecampf l-a inlocuit pe Radoi la carma Stelei in decembrie 2015, iar de atunci au urmat transferuri pe banda rulanta!
 
Primii care au fost inregistrati de Steaua au fost Ontel, Bourceanu si Chitosca, chiar pe 1 ianuarie. Au urmat apoi Momcilovic, Tamas si Enache, acestea fiind transferurile cu care Reghecampf a incercat sa o ajunga pe Astra in clasament si sa ii ia titlul.
 
Campania masiva de transferuri a urmat si in aceasta vara, cand au venit nu mai putin de 15 jucatori: Simion, Golubovic, Aganovic, Daniel Popescu, Achim, Ovidiu Popescu, Bota, Mitrea, Tanase, Boldrin, De Amorim, Stancioiu, Moke, Jakolis si Man.
 
TOP 5 cei mai valorosi sportivi transferati, dupa cota de piata:
1. De Amorim - 1,8 milioane
2. Enache - 1,75 milioane
3. Florin Tanase - 1,7 milioane
4. Boldrin - 1,5 milioane
5. Pintilii - 1 milion
 
Doar 12 "supravietuitori"
 
Doar 12 jucatori au "supravietuit" la Steaua in mandatul lui Reghecampf. Majoritatea dintre ei insa nu prind prima echipa in mod regulat. Filip este cel mai vechi jucator din lotul Stelei, inca din 2009, acesta fiind venit de la juniorii Stelei, la fel ca Mihai, Tosca, Vilceanu sau Ontel.
 
Dintre cei 12, doar Nita, Tosca si Popa sunt titulari de drept la Steaua. Iata cum ar arata un prim "11" al Stelei formati din jucatori care sunt la echipa dinainte de 2016. Acestia sunt si singurii in aceasta ipostaza, alaturi de Poiana, de asemenea un junior al Stelei, care se antreneaza cu echipa mare din 2015.
 
Steaua fara jucatorii transferati in 2016:
Nita - Mihai, Tosca, Muniru, Filip - Popa, Vilceanu, Enceanu, Mihalcea - Tudorie, Ontel
VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies