"Suntem peste tot acasa" se transforma in "Fiecare la casa lui". Situatie dramatica la Rapid: fotbalistii nu se mai antreneaza, la ProRapid s-au taiat utilitatile

Finala UEFA EURO 2016™, Portugalia - Franta, e duminica la ProTV, de la 22:00

Suspansul in dosarul de faliment al Rapidului se prelungeste si mai mult. Curtea de Apel a anuntat ieri ca va da o decizie abia pe 11 iulie, cu o zi inainte de termenul limita al cluburilor pentru inscrierea in sezonul viitor al Ligii I (12 iulie).

Dat fiind viitorul incert al echipei, unii jucatori au inceput astfel sa-si caute noi formatii, Herea semnand cu Pandurii, iar Cadu batand palma cu ASA Targu Mures.

La Rapid au ramas cativa jucatori, dar si acestia ar putea parasi in curand "trenul".

Potrivit surselor www.sport.ro, jucatorii au fost instiintati ca vor lua o pauza fortata pana marti, 12 iulie. Daca Rapidul va scapa de decizia de faliment, acestia se vor putea intoarce la antrenamente. Daca nu, vor fi liberi sa plece care-ncotro.

De asemenea, la ProRapid s-au taiat utilitatile, dupa ce restantele s-au acumulat in ultima perioada.

Conducerea Rapidului spera sa suspende decizia de faliment pe 11 iulie si sa inscrie echipa in Liga I pe data de 12. In acest caz, clubul ar incasa in sezonul viitor peste un milion de euro din drepturile TV si ar mai putea supravietui un timp.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies