"Stancu e extraordinar, Kapetanos nu pleaca!" Cum a trait Ilie Dumitrescu primul meci in Ghencea!

Autor: Sport.ro
Luni 16 August 2010, 22:56

Steaua 2-1 Branesti | Ilie Dumitrescu a debutat cu victorie la Steaua, insa noul antrenor din Ghencea a avut emotii. Stancu si Tanase l-au impresionat cel mai mult pe Dumitrescu in meciul cu Victoria Branesti.

"M-a surprins organizarea extraordinara a echipei din Branesti si spun ca din punct de vedere fizic aceasta formatie va pune multe probleme in acest tur de campionat. Sunt fericit pentru aceasta victorie, a fost un meci de lupta, baietii s-au comportat extraordinar, s-au mobilizat si au reusit sa castige cele trei puncte importante. Au fost momente bune de joc, dar si o cadere la inceputul reprizei a doua, iar incet-incet aceste probleme trebuie rezolvate. Totusi, bine ca din punct de vedere psihic baietii au reusit sa treaca.

Suporterii s-au comportat admirabil si tin sa le multumesc, pentru ca au avut un rol important in aceasta seara. Sunt convins ca si cei care au lipsit au fost cu inima alaturi de noi. Eu am avut parte de o primire extraordinara, atmosfera a fost excelenta, pentru mine sunt emotii mari pentru ca am revenit intr-un loc care inseamna foarte mult pentru mine, e singurul loc care inseamna ceva, care ma misca, e acest stadion, iar fanii exact cand am avut nevoie au fost alaturi de noi", a declarat Dumitrescu.

Pentru Ilie Dumitrescu, Bogdan Stancu poate fi numit jucatorul meciului. "Este un fotbalist de mare perspectiva care se va impune si la echipa nationala. Nu am avut emotii cand a transformat penaltiul pentru ca are un simt dezvoltat al portii. Kapetanos este sub contract cu Steaua, e vital pentru noi, nu e transferabil din punctul nostru de vedere".

Dumitrescu a precizat ca nu are si nu o sa aiba nevoie niciodata de sfaturi pentru sistem sau tactica. "Ce pot sa spun este ca il respect foarte mult pe Victor Piturca, este printre cei mai mari antrenori ai Romaniei, dar vreau sa se inteleaga ca eu nu cer sfaturi nimanui. La conferinta de presa precedenta am spus ca o sa cer anumite informatii legate de niste jucatori care au fost transferati, informatii de care aveam nevoie. Eu nu am si nu o sa am nevoie de sfaturi pentru sistem sau tactica", a afirmat Dumitrescu, care a mentionat ca a a primit un mesaj de la Gheorghe Hagi, care l-a felicitat pentru victorie.
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT