Șeful de galerie al Rapidului s-a văzut cu Adrian Mutu, după ce i-a cerut demisia! Cum a decurs discuția

Rapid Adrian Mutu bocciu liviu ungurean Superliga Bocciu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Aprilie 2023, 11:25
Data actualizarii: Vineri 21 Aprilie 2023, 12:00

Adrian Mutu a fost băgat în ședință de liderul de galerie al Rapidului.

Rapid traversează o perioadă dificilă. Giuleștenii nu au mai câștigat de șase meciuri în campionat, iar în runda a cincea din play-off vor primi vizita FCSB-ului, pe 23 aprilie, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro, care vine după victoria cu Farul Constanța, 2-1. 

„Bocciu” a discutat cu Adrian Mutu

La finalul meciului trecut, 1-3 cu Universitatea Craiova, suporterii Rapidului i-a cerut demisia lui Adrian Mutu. Ulterior, liderul galeriei și-a menținut poziția și a precizat că în Giulești contează doar rezultate. 

Liviu Ungurean nu a fost înduplecat nici măcar de Adrian Mutu, care l-a contactat pentru a lămuri cauza ultimelor scandări. Mai mult, șeful ultrașilor alb-vișinii a oferit exemple în care glorii ale Rapidului au avut parte de același tratament când clubul din Giulești a trecut printr-o pasă proastă.

„Am avut o discuție cu Adrian Mutu, în care i-am spus că la Rapid doar rezultatele contează. Noi i-am strigat demisia marelui Nae Manea, i-am strigat demisia lui Șumudică, i-am strigat demisia lui Mihai Iosif, care ne-a promovat, Pancu a fost înjurat ca la ușa cortului, la fel i s-a cerut demisia. 

La Craiova a fost normal ce s-a întâmplat. După șase rezultate negative, în care tu nu ai adus victoria și nu ai adus bucurie în Giulești, nu cred că a fost ceva ieșit din comun. Am văzut că toate lumea a făcut o conspirație, a fost deranjată. Toată lumea vrea pe stadion doar aplaudaci, nimeni nu mai vrea galerie. Pentru că galeria deranjează când nu mai sunt rezultate.

Oamenii de afaceri trebuie să înțelegaă că atunci când preiau o echipă cu tradiție și suporteri se cam joacă cu sentimentele suporterilor. Noi nu suntem aplaudaci, suntem suporteri. Ei vor aplaudaci care stau jos, consumă popcorn, nu își spun niciodată părerile și pleacă acasă”, a declarat Liviu Ungurean pentru Fanatik.

Clasament play-off 

1. Farul Constanța - 39 de puncte 

2. CFR Cluj - 38 de puncte 

3. FCSB - 37 de puncte 

4. Universitatea Craiova - 32 de puncte 

5. Rapid - 28 de puncte  

6. Sepsi OSK - 24 de puncte

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!