Sapunaru si Niculae au plecat in cantonamentul Rapidului, dupa telenovela din ultima saptamana! In retur, cei doi joaca in "Misiune Imposibila"

Transferurile iernii la Rapid - Sapunaru si Daniel Niculae - au luat drumul Antalyei, unde s-au alaturat lotului condus de Cristi Pustai. Cei doi fotbalisti asteapta debutul returului.

"Daca nu semnam cu Rapid, nu mai semnam cu nimeni", a anuntat Daniel Niculae (32 de ani).

Sapunaru si Daniel Niculae au plecat ultimii in cantonament, dupa doua zile in care i-au tinut cu sufletele la gura pe suporteri. Cei doi au semnat in cele din urma contracte in alb si anunta ca vor da totul pentru a salva echipa de la retrogradare.

Cei doi fotbalisti au pus si pe Facebook contractele, pentru a le arata fanilor devotamentul lor.

"Sa se inteleaga ca banii nu au fost problema. In general, lumea asa comenteaza, dar nu e asa", a spus Cristi Sapunaru.

"Din pacate, timpul ne preseaza, e foarte tarziu. Pe noi nu ne intereseaza asa mult derby-ul cu Steaua, toate meciurile vor fi la fel de importante", a spus si Daniel Niculae.

Rapid e in misiune imposibila in aceasta primavara. E ultima in Romania si trebuie sa depaseasca 6 echipe ca sa evite retrogradarea. 

"Si daca vine Mourinho, cu tot cu echipa lui Chelsea, nu salveaza Rapidul", spune Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies