"Sa fie mai civilizat! Ne spune el ce sa zicem si cand? Nu ma voi speria eu acum" Narcis Raducan e FACUT PRAF de Argaseala

Narcis Raducan, fostul manager al Stelei, e in razboi direct cu Argaseala.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Aprilie 2015, 21:38
Data actualizarii: Luni 20 Aprilie 2015, 22:08
"Narcis sa fie mai civilizat"

Narcis a amenintat cu Comisiile FRF dupa ce Argaseala a acuzat ca ASA este ajutata de arbitri in lupta pentru titlu:

"Cred ca Narcis ar trebui sa fie mai civilizat. La Tg. Mures are voie sa-si exercite atributiile din functia postului, dar sa se limiteze la echipa lui, nu sa se refere la noi. Ce i-am jignit? Cand am zis ca au fost 10 greseli pentru ei si 0 impotriva lor? Ca Rusescu a stat 10 zile in spital? Ca in meciul de aseara a fost prapad? Uita realitatea? Sta cu spatele la realitate? O sa ii dau niste calmante."

"Sa ne dicteze el ce sa vorbim, cand sa vorbim. Poate ar trebui sa nu mai spunem nimic. Nu cred ca asta a invatat el la Steaua. Eu, cand am vorbit, am plecat de la statistica. Am inteles ca acum numarul de greseli a crescut la 12-0 pentru ASA."

"Ar fi trebuit sa-si puna intrebarea daca este corect ca atunci cand joaca meciurile echipei lui, Steaua sa joace mereu cu o zi mai putin sau sa joace mereu duminica. Nu am zis niciodata nimic, nici cand a fost ziua de Pasti, pentru ca asa e cu prime-time-ul. Il rog pe Narcis sa stea in fisa lui de post si sa-si vada de ale lui. Nu ma voi speria eu acum de ce spune Narcis Raducan.", spune Valeriu Argaseala.

"Pe cine sa vreau arbitru cu ASA? Pai daca arbitrii de pe lista FIFA i-am avut si au fost impotriva noastra, iar Robert Dumitru a facut niste greseli pe care nu poti sa ti le explici? Acesti arbitri nu au ce sa mai caute in arbitraj. Pana joi facem un document catre CEx, pentru ca nu se poate" - Valeriu Argaseala.

 

Papp si Rusescu vor purta masti

Argaseala a comentat situatia jucatorilor de la Steaua. Papp si Rusescu o duc cel mai rau in acest moment.

"Becali s-a vazut cu intreaga echipa inainte de meciul cu Otelul. Am fost astazi la spital la Raul si la Papp. Ce era sa fac? Am zis ca trebuie sa dau gol. Am tras cat am putut de tare. Si Papp si Rusescu vor purta masca."

Reactia lui Narcis Raducan

"Pana la urma a fost o reactie a mea la declaratiile din ultimul timp cand fiecare decizie a unui arbitru din Liga I se lega de ASA Tg. Mures."

"Este incorect, pentru ca eu cred ca am redus diferenta de puncte prin jocul nostru si nu avem nicio legatura cu ineficienta atacantilor altor echipe"

"Am mai spus ca ar sanatos pentru fotbalul nostru sa fim tratati la fel in ceea ce priveste programarea jocurilor. N-am solicitat decat sa jucam in aceeasi zi cu Steaua", a declarat Narcis Raducan la Sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies