"S-a gandit la viitorul lui. Astra pierde enorm!" Budescu pleaca in aceasta seara in Qatar! Transferul la Umm Salal S-A FACUT!

"S-a gandit la viitorul lui. Astra pierde enorm!" Budescu pleaca in aceasta seara in Qatar! Transferul la Umm Salal S-A FACUT!

Marius Sumudica l-a pierdut pe Budescu. Macar nu s-a dus la Steaua, asa cum se temea. Starul Astrei a ales drumul banilor si a acceptat oferta din Qatar.

Sumudica spune ca pentru Astra este o pierdere uriasa plecarea lui Budescu, dar il avertizeaza ca mutarea ar putea fi periculoasa pentru el:

"Din discutiile pe care le-am avut, am inteles ca si-a dorit tot timpul sa mearga acolo. Oferta pe care a primit-o era mult superioara oricarei oferte ar fi primit-o din tara. S-a gandit la viitorul lui, la familie."

"Am inteles ca va primi 1.8 milioane de euro, dar si o suma frumoasa la semnatura. Astra pierde enorm, pentru ca este un jucatoar foarte bun si ne-a ajutat foarte mult. Era si compatibil cu Alibec..."

"El e constient de pericolul care il reprezinta acest transfer, dar si-a dorit foarte mult. Poate marca foarte multe goluri, pentru ca acolo fundasii sunt locali si au un nivel mai scazut, la fel si portarii", a spus Sumudica la Dolce Sport.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies