"S-a facut dreptate! Asta e Steaua adevarata!" Jucatorii Stelei '86 care se aduna in jurul lui Lacatus in noua echipa a Armatei

"S-a facut dreptate! Asta e Steaua adevarata!" Jucatorii Stelei '86 care se aduna in jurul lui Lacatus in noua echipa a Armatei

CSA Steaua a anuntat astazi ca Lacatus a semnat ca antrenor-coordonator la noua echipa de fotbal a armatei.

Planul celor de la CSA este ca pana in 2020 echipa sa ajunga din Liga a 4-a pana in prima liga din Romania.

Tudorel Stoica, fost jucator al Stelei '86, spune ca se va implica in acest proiect si va incerca sa aduca si alti stelisti din generatia sa alaturi de Marius Lacatus.

"Dupa vestile pe care le-am primit, cred ca s-a facut dreptate si Steaua adevarata, la care am jucat si eu...se va naste o noua "Steaua". Steaua care s-a infiintat acum s-a infiintat cu palmaresul si sigla care a fost, adica e continuatoarea echipei care a câstigat Cupa Campionilor.

"Ce spune Gigi Becali e eronat. El nu poate sa spuna ca are palmaresul, emblema. Daca le avea el, nu se va infiinta Steaua o noua echipa. A infiintat-o pentru a continua ce a fost la inceput. Gigi nu are palmaresul, el doar a profitat de palmares si de istorie si s-a certat apoi cu toata lumea.

"E bine ca va fi din nou echipa din Ghencea, suporterii vor fi multumiti. Asta e realitate si nu va mint. Palmaresul si emblema sunt la CSA Steaua"

"O sa ma implic si eu, dar voi vorbi si cu colegii mei. Ei abia m-am intors din strainatate, dar voi face tot posibilul sa-i conving pe Gabi Balint, Belodedici si toti cei care vor putea face ceva pentru Steaua.

"Se vor gasi solutii pentru ca acest club sa functioneze, putem face ca la Barcelona. Poate sa-si faca si Steaua mai multi finantatori. Daca din conducere vor face parte oameni care au facut istorie pentru Steaua, nu vor fi probleme cu eventualii investitori", a declarat Tudorel Stoica la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies