VIDEO EXCLUSIV Reprezentantul DDB a vorbit despre demiterea lui Bonetti: „Probabil de aici au început nemulțumirile”

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Alexandru Conovaru a vorbit despre situația lui Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 12:52
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 10:11

Etapa a opta din Liga 1 a fost groznică pentru Dinamo. Clubul din Ștefan cel Mare a suferit o înfrângere la scor împotriva marii rivale, 0-6 cu FCSB, și s-a afundat în subsolul clasamentului. 

Această umilință l-a făcut pe Iuliu Mureșan să renunțe la serviciile lui Dario Bonetti. Directorul executiv al „câinilor” are două variante pentru banca tehnică: Mircea Rednic și Vasile Miriuță. Primul este dorit de acționarii DDB, în timp ce al doilea a avut o colaborare bună cu Mureșan la CFR Cluj. 

  • Reprezentantul DDB a vorbit despre demiterea lui Bonetti: „Probabil de aici au început nemulțumirile”

Cu toate acestea, Alexandru Conovaru susține că revenirea lui Rednic la Dinamo ar crea o emulație în rândul suporterilor. De asemenea, acționarul DDB îi reproșează lui Dario Bonetti lipsa de reacție după eliminarea lui Steliano Filip, din minutul 37.  

Conovaru: „L-am luat pe Iuliu Mureșan să se ocupe de aceste probleme”
 

Nu știu dacă sunt ultimele ore ale lui Bonetti la Dinamo, e clar că există o nemulțumire în urma umilinței pe care am trăit-o (0-6 cu FCSB). Așteptăm să vedem ce se întâmplă, noi l-am luat pe Iuliu Mureșan să se ocupe de aceste probleme, iar noi sa alimentăm clubul cu bani. 

Eu, mi-as dori să se întoarcă Rednic, nu aș vrea să vină Miriuță, este doar părerea mea. Nu înțeleg de ce s-ar intoarce Dusan Uhrin, el când a plecat a zis ca nu poate lucra în condițiile astea, iar acum să vină înapoi. Noi il apreciem pe Dusan, îl apreciem și pe Dario Bonetti pentru ca ne-a sfătuit în timpul pandemiei, dar aceasta este viața”, a dezvăluit Alexandru Conovaru la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

„Nu se aștepta nimeni la Bonetti să facă minuni, dar nici să nu aibă nicio reacție”

 

„Mircea Rednic poate să fie surprinzător. În momentul acesta, dezamăgirea suporterilor este foarte mare, există tentația să te indepartezi de echipă decât să te apropii. Rednic dacă ar veni, ar crea o emulație în jurul echipei. Noi nu așteptam rezultate, am început acest sezon asumandu-ne că avem un lot de copii, cu un lot de Liga 2, care încearcă să supraviețuiască. Cu plombele acestea, pe care toți îi critica după un singur meci, că sunt bătrani, că nu aleargă, nouă ne trebuia niște calmitate. Pe mine mă bucură venirea lui Torje, a lui Cosmin Matei. Mi-ar plăcea ca Mircea Rednic să fie noul antrenor al echipei.

Nu există o nemulțumire pentru Dario Bonetti, dar dupa ce iei bataie cu 0-6 în meciul cu eterna rivală. Nu se aștepta nimeni la Dario să facă minuni, dar nici sa nu aibă nicio reacție când Filip a fost eliminat și sa nu faci nicio schimbare și după pauză să bagi un atacant. Probabil de aici au început aceste nemulțumiri, el are acea aura de la 'minunea de la Liberec'”, a declarat Alex Conovaru.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies