Rapidistii continua achizitiile! Un mijlocas de la Evian a sosit in Giulesti, Ganea il va testa saptamana viitoare

Rapidistii continua achizitiile! Un mijlocas de la Evian a sosit in Giulesti, Ganea il va testa saptamana viitoare

Cu un nou patron si cu mai multi fotbalisti noi in lot, rapidistii au obtinut si prima victorie de la revenirea in prima liga, 2-1 cu Viitorul. Procesul de intarire a echipei continua insa, iar Valerii Moraru continua sa-i aduca lui Ganea jucatori.

Cu Emil Dica, Ioan Mera, Sebastian Cojocnean si Iulian Rosu legitimati saptamana trecuta, dupa ce au mai reusit sa-l convinga si pe Mircea Bornescu, rapidistii continua achizitiile, in vederea intaririi echipei.

Ultima sosire in Giulesti este cea a algerianului Nadjib Baouia (22 de ani), fotbalist aflat sub contract cu formatia franceza Evian TG, din Ligue 1, noteaza Digisport.

Potrivit sursei citate, fotbalistul algerian de 1.65 metri, care poate juca pe ambele flancuri ale terenului, in ofensiva, are contract cu Evian pana in 2015, dar poate fi imprumutat la Rapid, daca Ionel Ganea il va dori.

Baouia a avut in ultima perioada mai multe probleme cu accidentarile, absentand circa 8 luni din lotul primei echipei. Mijlocasul de 22 de ani este insa acum decis sa revina, iar saptamana viitoare va fi testat de staff-ul Rapidului.

In sezonul trecut, acesta a jucat 13 meciuri si a marcat un gol pentru formatia secunda a lui Evian, in timp ce la prima echipa a bifat doar 15 minute in doua partide, ultima in decembrie 2013.

CFR Cluj l-ar fi dorit si ea pe Nadji Baouia, insa acesta a ajuns pana la urma in curtea Rapidului.

Fotbalistul este cotat in acest moment la 130 de mii de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies