"Puteam sa castigam in seara asta!" Reghecampf e multumit dupa 1-1 cu Villarreal. Cum a comentat venirile lui Alibec, Keseru si Gnohere, promise de Becali

CLICK AICI pentru rezumatul video al meciului

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2016, 22:04
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2016, 22:15

"Sunt multumit de atitudine, a fost altceva fata de ultimele 2 partide pe care le-am jucat. Astazi au muncit, au castigat multe mingi, mi-a placut. Puteam sa castigam dar trebuie sa fim multumiti cu 1-1. Am avut mingea, Tosca joaca o minge lunga, Golubovici nu reuseste sa o devieze cum trebuie si apoi Alin se pozitioneaza foarte prost pe faza respectiva. Bine ca am revenit si am marcat. E normal sa vedem un joc mai bun la jucatorii care au venit recent, trebuie sa avem rabdare, presiunea e foarte mare la Steaua.

A fost o atmosfera frumoasa, le multumesc suporterilor. Jucatorii au prime daca ne calificam in primavara europeana, dar obiectivul e campionatul. Ei au schimbat cativa jucatori, au avut meciuri grele in campionat... Nu am vazut faza penalty-ului", a spus Reghecampf dupa meci.

Despre victoria cu 2-1 a lui Zurich: "Eu v-am spus ca indiferent de rezultat inca nu s-a jucat totul, se vor intampla multe surprize, am mai trait asta. Important e sa incepem sa castigam."

Tamas ramane fundas dreapta?: "E o optiune pentru noi, nu putem sa il fortam 90 de minute la fiecare meci sa joace fundas dreapta, e greu si pentru el. E bine ca avem jucatori si putem roti."

Cat mai aveti rabdare cu Golubovic?: "Golu a muncit mult astazi, din pacate nu a reusit sa marcheze. Sper ca in 2 saptamani sa nu mai aiba nevoie de masca respectiva. El ne ajuta foarte mult, munceste la fiecare meci"

Becali a anuntat ca Steaua ii transfera pe Alibec, Keseru si Gnohere: "Vom vedea ce se intampla cu atacantii, eu ma concentrez la ce avem, jucatorii pe care ii avem."

Modifică setările cookies