Prima REACTIE a lui Serdean dupa ce acuzatiile fanilor dinamovisti! "E prea mult. Ne facem prea mult rau!"

Prima REACTIE a lui Serdean dupa ce acuzatiile fanilor dinamovisti! "E prea mult. Ne facem prea mult rau!"

PCH a anuntat printr-o postare pe Facebook ca Dorin Serdean a dorit sa il cedeze gratis pe Ahmed Bani la FC Voluntari. 

Oficialul dinamovistilor a reactionat si a declarat ca Bani era nemultumit de faptul ca nu prinde suficiente minute. De asemenea, acesta ar fi fost motivul pentru care ar fi dorit sa gaseasca o solutie de imprumut. 

"Ce sa comentez? Ce reactie sa am? E noaptea mintii! Nu-i logic ca am drept de semnatura? Sa se intereseze la LPF si FRF. Aceste lucruri nu fac bine lui Dinamo. Eu nu am sa vorbesc niciodata de rau echipa mea. E prea mult. Ne facem prea mult rau!

Legat de Bani, eu vreau sa ramana la noi! A fost o discutie si a spus ca e nemultumit ca nu joaca. Am incercat sa gasim o solutie, sa vedem ce putem face. Dar dragoste cu forta nu se poate.

Discutia e una mai veche, de dinainte de Sarbatori. Cred ca pe 21 sau 22 decembrie a fost si am incercat s-o aman cat pot de mult ca sa gasim o solutie optima pentru toata lumea. Restul sunt speculatii inutile", a spus Serdean pentru Gazeta.

Dorin Serdean ar fi avut comision 55 de mii de euro daca accepta transferul. In prima faza, Voluntari i-ar fi oferit doar 50 de mii de euro, dar Serdean ar fi negociat pentru 55 de mii de euro, potrivit ProSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul și trei județe, în scenariul roșu. Timiș, pe primul loc la incidența cazurilor de Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies