Petrolul e de vanzare si costa mai putin decat Gardos sau Chiriches! Vivi Rachita: "Era bine daca gaseam niste arabi, ii aduceam chiar eu cu avionul"

6.8 milioane de euro a costat transferul lui Florin Gardos de la Steaua in Anglia. Petrolul, club aflat pe 3 la startul returului din Liga I, este scos la vanzare, iar suma e mult mai mica.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Februarie 2015, 21:32
Data actualizarii: Marti 03 Februarie 2015, 21:38

Andi Crangu, directorul general al Petrolului, anunta ca in acest moment clubul este de vanzare. Suma de transfer? 4-5 milioane de euro, adica o suma mai mica decat ce a incasat Steaua pentru transferul lui Gardos la Southampton.

Probleme lui Capra, faptul ca toate conturile sunt blocate de ANAF si bonusurile promise si neplatite de doi ani sunt cateva dintre problemele clubului. Crangu spune ca nu se pune problema unui faliment, dar este deschis oricarei discutii pentru o cumparare a clubului.

"Marea problema e ca avem conturile blocate de ANAF. Nu putem face nici o miscare. Este vorba despre o datorie din 2009, asumata de Dan Capra. Ar fi circa 1.2 milioane de euro diferente de taxe, restanta care a devenit executorie pana la finalul anului trecut fara sa existe insa o decizie finala din partea fiscului, astfel incat s-o putem contesta.

(...) Falimentul nu intra in discutie. Mai avem de incasat bani din drepturile TV si vrem bani din transferuri, publicitate si marketing. Deficitul e de circa 3 milioane de euro. De peste un an suntem in discutii pentru vanzare. Am avut contacte cu un fond de investitii, cu companii din Golf, cu persoane din tara. (...)

Petrolul e de vanzare. S-ar discuta in terrmenii cei mai seriosi la o oferta de 4 sau 5 milioane de euro", a spus Andi Crangu.

Vivi Rachita, antrenorul care a readus Petrolul in prima liga, nu crede in scenariul sosirii unor seici arabi.

"Ar fi fost bine daca ii gaseam eu cand am fost in Arabia, ii aduceam imediat cu avionul. Daca vor sa vanda, sa ne lase noua, ploiestenilor, palmarestul. Este echipa pentru care intreg orasul respira", a spus Vivi Rachita.

"Vom vedea ce se va intampla, viata nu se termina aici", a spus si fundasul Geraldo Alves.

Modifică setările cookies