"Pentru orice jucator ar fi ceva incredibil!" Mutarea vietii pentru Rotariu! Sotia antrenorului Stelei l-ar putea lua de la Dinamo

Rotariu poate ajunge la Sporting Lisabona. Clubul care l-a lansat pe Cristiano Ronaldo si-a trimis om la Bucuresti pentru Rotariu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 20:05
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 20:11

In 2001, Dinamo l-a vandut la Sporting pe Marius Niculae. Portughezul Augusto Inacio, fostul antrenor al Vasluiului, e director la Sporting Lisabona si s-a intalnit la Bucuresti cu Ana Maria Prodan, agentul lui Rotariu.

La intalnire a fost prezent si Moggi, fostul sef al lui Juventus. Monitorizat si de Manchester United, Rotariu poate ajunge la Sporting, unde au fost Boloni, Marius Niculae si Cristiano Ronaldo.

"Pentru orice jucator, Sporting Lisabona este ceva incredibil. Daca Dinamo se va hotari sa faca un pret pentru Rotariu, probabil o sa intram in discutie, altfel el va juca mult si bine la Dinamo cat va avea contract", a declarat Anamaria Prodan.

La meciul lui Dinamo, Moggi il va urmari si pe Cosmin Matei. Din Stefan cel Mare, directorul lui Sporting si fostul sef al lui Juve vor merge la Ploiesti, la derbyul Petrolul - Steaua. Moggi se va intalni cu Mutu, pe care l-a adus la Juventus dupa scandalul drogurilor de la Chelsea.

Modifică setările cookies