Oamenii de milioane, bani pentru copii si Fundatia Nesu! Keseru, Papp si Eric au strans peste jumatate de miliard din meciuri caritabile!

Autor: Sport.ro
Marti 30 Decembrie 2014, 13:38

	Oamenii de milioane, bani pentru copii si Fundatia Nesu! Keseru, Papp si Eric au strans peste jumatate de miliard din meciuri caritabile!

Keseru, Papp si Eric au fost activi de sarbatori si au reusit sa stranga sume consistente de pe urma meciurilor caritabile pe care le-au organizat.

Keseru, Papp si Eric au imbinat linistea Craciunului cu bucuria de a oferi, iar meciurile caritabile pe care le-au organizat au atras sume consistente, ce au fost directionate catre cei care au nevoie de ajutor.

Copiii saraci din Oradea, Fundatia Mihai Nesu, dar si o fetita bolnava, care are nevoie de tratamente scumpe, au primit peste 55.000 de lei din partea celor trei fotbalisti.

Keseru a strans 21.000 de lei, din care 6.000 au mers catre Fundatia Mihai Nesu, iar restul au fost directionati catre mai multe case de copii.

Paul Papp a strans si el 15.000 de lei, ce au mers la copii saraci din Oradea, iar meciul organizat de brazilianul Eric la Medias a atras donatii in valoare de 20.000 de lei. Eric a oferit toti banii familiei unei fetite care sufera de o maladie grava.

Evenimentul caritabil organizat de Keseru si Papp la Oradea a mai produs un miracol. Dupa un an teribil de greu, in care si-a pierdut ambii parinti, Mihai Nesu a zambit din nou, fiind ovationat la scena deschisa de mii de oameni care au venit sa asiste la meci.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies