Neil Lennon a dezvăluit într-un interviu pentru BBC ce oferte a refuzat pentru a semna cu Rapid

Neil Lennon BBC Rapid Superliga Neil Lennon / Sursa: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 19:29
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 19:28

Neil Lennon (52 de ani) s-a înțeles cu Rapid spre sfârșitul lui mai, după ce giuleștenii s-au debarasat de serviciile interimarului Bogdan Lobonț.

Nord-irlandezul are cinci titluri și patru cupe adjudecate cu Celtic. Ultima sa aventură ca antrenor, înainte să o preia pe Rapid, a fost pe banca celor de la Omonia Nikosia, unde a rezistat 29 de partide.

Neil Lennon a dezvăluit într-un interviu pentru BBC ce oferte a refuzat pentru a semna cu Rapid

Neil Lennon a evidențiat că a avut pe masă mai multe oferte din Scoția, înainte să discute cu oficialii celor de la Rapid. Antrenorul nord-irlaandez a mai punctat că venirea în România a fost, în fapt, cea mai bună opțiune pentru el.

”Mi s-au oferit locuri de muncă în Scoția vara trecută și le-am refuzat pentru că nu erau potrivite. Am simțit că pot lucra la un nivel mai bun. Aceasta este o opțiune mult mai bună”, a spus Neil Lennon într-un interviu acordat jurnaliștilor de la BBC Scoția.

Giuleștenii au încheiat pe ultimul loc în play-off cu 32 de puncte. După 10 etape desfășurate în partea a doua a campionatului, Rapid a înregistrat o singură victorie, un rezultat de egalitate și opt înfrângeri.

Joacă la Rapid și i-a dat pe toți pe spate: ”Mare talent! Îți poate câștiga oricând un meci”

”Cel mai eficient jucător? În primul rând că noi am câștigat multe meciuri pe forța grupului. Eu așa consider. Într-adevăr, vorbeai de Rrahmani. Un jucător de mare calitate. A făcut în multe meciuri diferența. 

E tipul de jucător pe care nu l-am mai văzut de mult timp în campionatul nostru. L-am cunoscut, am lucrat cu el. Are un caracter deosebit. Muncitor, foarte implicat. S-a născut cu un talent foarte mare. E un atacant care oricând îți poate câștiga o partidă.

A ieșit în evidență prin fazele și prin golurile pe care le-a înscris. Dar, noi, ca antrenori, ne bazăm pe forța grupului”, a spus Adrian Iencsi la Emoții Europene.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!