"Negociem revenirea lui Szukala la Steaua" Argaseala a dezvaluit care e singura conditie ramasa pentru ca transferul sa aiba loc

"Negociem revenirea lui Szukala la Steaua" Argaseala a dezvaluit care e singura conditie ramasa pentru ca transferul sa aiba loc

Steaua este in criza de fundasi dupa ce a renuntat la Tamas si Luchin.

"Cu Szukala sunt negocieri dar nu putem discuta transferul unui jucator din Arabia stiind ce sume se negociaza acolo, mai ales ca noi nu am primit banii de la ei pe transferul lor. Avem de luat de la ei. El trebuie mai intai sa isi rezolve situatia acolo pentru a putea sti daca il luam sau nu", a spus Valeriu Argaseala la Digi.

Criza din defensiva Stelei este evidenta, dupa ce conducerea a decis sa renunte la Tamas si Luchin. Varela s-a accidentat cu Trencin si a jucat cu greu in partidele ce au urmat, acesta avand hernie si urmand a se opera in aceasta iarna, in timp ce Papp a fost un adevarat dezastru in defensiva, atat cu Trencin cat si cu Partizan, atunci cand a costat-o pe Steaua calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor.

Nici Carp, tanarul adus de la CFR, nu a avut o evolutie stralucita la debut, asa ca Radoi cauta intariri in defensiva pentru restul campionatului si pentru o eventuala calificare in grupele Europa League.

Argaseala confirma astfel negocierile pentru Szukala, insa dezvaluie ca pentru ca transferul sa aiba loc, arabii trebuie sa plateasca cei 500.000 de euro pe care ii datoreaza Stelei din iarna, atunci cand l-au cumparat pe Polonez.

Fundasii centrali din lotul Stelei in acest moment: Varela, Tosca, Papp, Carp

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies