"Ne ducem dracului! O sa fim o tara de burtosi! Nu stiu daca ne desfiintam in ianuarie!" Moment incredibil dupa Steaua - Pandurii

Petre Grigoras a explodat la conferinta de presa organizata dupa meciul cu Steaua, pierdut de Pandurii cu 3-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2016, 09:41
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2016, 20:45

Grigoras a declarat:

"Cel mai important e sa trecem peste astea 2 saptamani. Acum, vine iarna, te duci in vacanta. Trebuie sa o treci, te duci in vacanta, mai tai un purcel, vezi ce ai mai pus in pivnita. Asa, ca echipa de fotbal, e destul de greu. E devreme sa spun ca ne vom desfiinta sau daca vom continua in ianuarie. Premisele nu-s placute momentan."

"Oricum, cel mai frumos era campionatul cu 18 echipe. Atunci au avut echipele romanesti rezultate in cupele europene, nationala a avut rezultate bune. Era o arie mai mare, dar cred ca se implicau mai multi factor. Daca vor disparea si raman 12 echipe ar fi perfect pentru unii."

"Sunt apeluri disperate din partea noastra, dar nimeni nu se gandeste nici la sanatatea poporului asta. Copiii nostri si nepotii nu vor mai avea idoli, Dobrin, Hagi, Nadia si Patzaichin unde vor mai fi?"

"Ne ducem dracului, stam in fata televizorului, o sa fim o tara de burtosi ochelaristi. O sa avem dioptriile cat fundul de borcan. Daca o sa stai doar prin fata calculatorului si o sa mananci fast food, shaorma, va dati seama ce burti o sa avem. Daca vrem sa ne luam in brate, luam ochelarii de la ochi, ne tragem burtile, apoi ne imbratisam"

Modifică setările cookies