MOTIVUL pentru care CEx a decis dezafilierea Craiovei! Vezi care este singura posibilitate prin care Universitatea poate scapa:

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Iulie 2011, 14:14

	MOTIVUL pentru care CEx a decis dezafilierea Craiovei! Vezi care este singura posibilitate prin care Universitatea poate scapa:

FRF a publicate pe site-ul oficial motivarea decisiei date azi in Comitetul Executiv

Dupa decizia Comitetului Executiv, Adrian Mititelu mai poate spera doar ca FRF se va razgandi pana la sedinta Adunarii Generale.

"In urma incalcarii grave a Statutului FRF, in temeiul art. 18, pct 2, coroborat cu prevederile art. 18, pct. 1, ambele din Statutul FRF, Comitetul Executiv adopta masura de excludere provizorie a clubului SC Fotbal Club U Craiova SA, urmand ca aceasta masura sa fie supusa validarii primei Adunari Generale a FRF", se arata in comunicat.

Potrivit articolului 18.1 din statutul FRF, Adunarea Generala poate sa excluda un membru daca acesta nu isi indeplineste obligatiile financiare fata de FRF, daca incalca in mod grav regulamentele, statutul, normele si hotararile FRF si daca i-a fost revocata recunoasterea ca structura sportiva si, in conditiile legii, a fost radiat din Registrul Sportiv.

Excluderea unui membru afiliat al FRF se hotaraste numai cu o majoritate de minimum 2/3 din voturile exprimate de delegatii prezenti la Adunarea Generala.

Dupa sedinta Comitetului Executiv din 8 iulie, FRF a transmis clubului Universitatea Craiova sa-si retraga actiunile in instantele civile impotriva Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand sa fie dezafiliata.

Județul în care nepotismul și interesele de partid și de gașcă au construit o caracatiță
BRAT