Moment URIAS pentru supervedeta REINVENTATA de Steaua! Anunt de ultima ora: "E cel mai bun, nu aveau cum sa nu-l aleaga pe el"

Moment URIAS pentru supervedeta REINVENTATA de Steaua! Anunt de ultima ora: "E cel mai bun, nu aveau cum sa nu-l aleaga pe el"

In mai putin de jumatate de an la Steaua, si-a construit o cota de senzatie! Are super oferte si numai Champions League l-ar putea convinge sa mai ramana in Romania.

Chiar in timpul meciului cu CSU Craiova din Cupa, Arlauskis a trait unul dintre cele mai importante momente din cariera. In absenta, pentru ca n-a putut sa ia parte la gala in care s-au decernat premiile pentru cel mai bun fotbalist lituanian al anului.

Arlauskis a fost desemnat cel mai bun jucator din 2014, dupa o lupta stransa cu Novikovas de la Aue. Distinctia acordata de federatia de la Vilnius a luat in calcul voturile jurnalistilor sportivi si pe cel al fanilor.

"E cel mai bun in momentul asta, nu aveau cum sa nu-l aleaga. O revenire senzationala in cariera, a fost genial si in partidele Lituaniei. Nimeni n-a putut sa concureze cu el anul asta. Sa speram ca totul continua sa mearga bine pentru el la Bucuresti", a comentat pentru www.sport.ro jurnalistul Justas Kontrimas de la ivartis.net.

Arlauskis a ridicat premiul printr-ul reprezentant:

Situatia punctelor in topul anului pentru cel mai bun fotbalist din Lituania:
1. Giedrius Arlauskis (Steaua) -  3001 puncte
2. Arvydas Novikovas (Erzgebirge Aue)  - 2843 puncte
3. Lukas Spalvis (Aalborg) - 946 puncte

Citeste si:Steaua
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

A treia sedinţă a Comitetului interministerial are loc vineri. Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în țară
BRAT
Modifică setările cookies