"Le spun ce sa manance, cand sa doarma, cand sa faca sex" Ce antrenor a venit cu metode "moderne" la Voluntari :)

Voluntari are doar 6 puncte dupa turul de campionat.

Voluntari este pe penultimul loc in Liga I, fiind doar deasupra Petrolului Ploiesti. Ilfovenii ar fi fost insa ultima clasata, daca Petrolul nu era depunctata la inceputul sezonului cu 6 puncte.

Noul antrenor al echipei, Gheorghe Multescu, a declarat ca a inceput un nou drum cu echipa pe care spera sa o scape de la retrogradare, desi nu promite ca face minuni. Voluntari joaca in urmatoarele etape cu Iasi si Petrolul, doua contracandidate la play-out.

"Fiecare meci reprezinta o finala, au perceput tot ce le-am cerut, au lucrat foarte bine si au aratat bine in cateva jocuri scoala. Nu putem sa facem minuni, aratam din zi in zi mai bine. Lucram la toate aspectele, i-am facut pe jucatori sa inteleaga ca trebuie sa aiba grija de ei sub toate formele, cum sa se pregateasca, alimentatia, vitaminizarea, somnul si sexul. Sunt unii care joaca pentru cozonac si altii pentru paine, noi jucam pentru paine.", a spus Multescu.

Acesta a comentat si eventualul transfer al lui Daniel Niculae: "Orice jucator valoros si pregatit este ok pentru noi. Eu pe el nu l-am vazut sau sa fi auzit ca s-a pragatit, era tot pe la televizor in ultima vreme. Vrem sa ducem cel putin doi jucatori acum. Fotbalistul e ca tonomatul, ii bagi banul, canta, ii bagi banul, joaca."

 





VIDEO PROTVPLUS.RO

Situație critică la spitalul din Abrud. Pacienții cu Covid-19 sunt salvați de medici cu ajutorul unei improvizații
BRAT
Modifică setările cookies