CE BOMBA! NOUA STEAUA il va avea pe Lacatus antrenor! CSA l-a adus sa construiasca noul centru de copii si juniori: "Vrem sa ajungem in Liga I!" Ce zice de Steaua lui Becali

Generalul Boroi il aduce pe Lacatus pentru noua echipa "Steaua" a armatei. Vor sa reconstruiasca centrul de copii si juniori si sa-si faca o echipa care sa incepa sa joace din ligile inferioare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Septembrie 2016, 10:19
Data actualizarii: Marti 13 Septembrie 2016, 20:32

Marius Lacatus a confirmat la Sport.ro discutiile pe care le-a avut cu CSA Steaua si planul armatei pe termen lung:

"Am avut o intalnire cu domnul Boroi si am discutat despre o eventuala colaborare in viitorul foarte apropiat in ceea ce priveste imbunatatirea din punct de vedere calitativ a centrului de copii si juniori, sa atragem cat mai multi copii la grupele existente deja. Si bineinteles daca se va putea financiar si vom avea sustinere de la minister, formarea unei echipe care sa joace in ligile inferioare cu perspectiva de a ajunge cat mai repede intr-o liga superioara si chiar Liga I."

"In ceea ce priveste centrul de copii si juniori incercam sa aducem cat mai repede copii la stadion, sa fie un centru puternic. Acum sunt 7 grupe, incepand cu 2001 pana in 2007-2008 si sigur ca oricand e loc de mai bine. Trebuie sa facem o promovare foarte buna si sa incercam prin selectii si trialuri sa avem cat mai multi copii la baza din Ghencea"

"Eu cred ca se merge prea departe. Ce legatura are una cu alta... daca am avut o discutie cu domnul Boroi nu inseamna ca as avea ceva cu echipa lui Gigi Becali. Ce se intampla legal, juridic cu procesele, e altceva, ma depasesc lucrurile astea. Eu am discutat despre ceea ce inseamna planul sportiv.", a declarat Marius Lacatus la Sport.ro.

Modifică setările cookies