Liga 1

Inter l-a transferat pe înlocuitorul lui Romelu Lukaku! Fotbalistul care a ajuns pe Giuseppe Meazza are 33 de ani

Inter Milano a transferat un atacant.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 22:57
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 22:55

Campioana Italiei și-a asigurat serviciile lui Felipe Caicedo, atacant de 33 de ani care, în ultimii patru ani le-a întâlnit în Europa League atât pe CFR Cluj, cât și pe FCSB. Acesta este împrumutat de la Genoa.

FC Internazionale Milano anunţă că a ajuns la un acord cu Genoa CFC pentru transferul lui Felipe Salvador Caicedo Corozo. Atacantul ecuadorian a venit sub formă de împrumut până la 30 iunie 2022”, e postarealde pe site-ul oficial al grupării milaneze.

La rândul lui, și fotbalistul a fost încântat de venirea la cmpioana Italiei, echipă alături de care speră să câștige un nou titlu, al doilea din cariera sa, după ce s-a impus și în campionatul Elveției, în 2008.

Abia aştept să încep antrenamentele şi să joc pentru Inter. Sunt foarte mândru să îmi reprezint ţara şi că sunt primul ecuadorian care joacă pentru Inter”, a spus Caicedo.

Caicedo este un fotbalist trecut pe la mai multe cluburi puternice din Europa. FC Basel, Manchester City, Sporting Lisabona, Malaga, Levante, Lokomotiv Moscova, Al Jazira, Espanyol Barcelona și Lazio Roma sunt echipele la care acesta a evoluat. La Lazio, acesta l-a avut antrenor pe Simone Inzaghi, actualul antrenor de la Inter.

Modifică setările cookies