INCEPE nebunia in liceele din Romania! Omul care ii face pe pusti sa viseze la un contract de SENZATIE

Autor: Sport.ro
Luni 25 Februarie 2013, 22:19

Odata cu Liga a inceput si cea mai tare comeptitie de fotbal pentru pustii de liceu! 5.000 de elevi se lupta pentru titlul de campion al Romaniei si un loc la Ajax!

Aproape 400 de licee din toata tara vor juca in competitia ce va premia cea mai buna echipa de baieti, dar si de fete din Romania!
 
Castigatorii finalelor de la Bucuresti vor avea parte de un premiu inedit - un cantonament ca al nationalei la Mogosoaia! Cupa a dat nationalei un jucator de 3 milioane de euro, fost la Steaua si Ajax - Ogararu.
 
Mircea Sandu si Belodedici au prezentat tricourile oficiale.

INCEP MECIURILE IN CUPA COCA-COLA

458 de echipe de fete si baieti din 397 de licee s-au inscris in cea mai mare competitie nationala la nivel de liceu – Cupa Coca-Cola 2013. Tragerea la sorti a calendarului meciurilor a avut loc astazi in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul Federatiei Romane de Fotbal.

Cupa Coca-Cola, cea mai mare competitie nationala de fotbal in sala la nivel de liceu, reuneste anual mii de participanti si suporteri ai acestora, uniti de pasiunea pentru fotbal. Cele mai bune doua echipe de fete si de baieti din totalul liceelor inscrise sunt desemnate campioane nationale la fotbalul in sala. Anul acesta, campioanele vor avea parte de o experienta inedita - un cantonament similar antrenamentelor “tricolorilor” la baza sportiva de pregatire din Mogosoaia. In plus, jucatorii si antrenorii echipelor castigatoare vor primi o tableta pentru a impartasi cu cei dragi momentele cantonamentului. Vicecampioanele Cupei la fete si baieti, precum si antrenorii acestora vor primi cate un telefon de ultima generatie.

Peste 5.000 de elevi din 397 de licee din tara – aproximativ 30% din numarul total de licee din Romania - s-au inscris anul acesta in Cupa Coca-Cola, cea mai mare rata de participare fiind in Bucuresti, unde 70% dintre liceeni au manifestat interes fața de competiție.

Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola Romania isi respecta promisiunea de a promova miscarea fizica, fiind
un sustinator cu traditie al sportului de performanta, dar si al evenimentelor care incurajeaza implicarea fiecaruia dintre noi in activitatile fizice.

“Ne bucuram ca tinerii liceeni sunt receptivi la aceasta initiativa, cu atat mai mult cu cat numarul inscrierilor in Cupa Coca-Cola a crescut fata de anul trecut. Este foarte important sa isi doreasca sa se implice activ in cat mai multe competitii atat la scoala, cat si in timpul liber. Acest lucru ne motiveaza sa ii sustinem in continuare: sa faca miscare in mod constant si sa isi urmeze pasiunea pentru fotbal. Asteptam cu interes startul competitiei si felicitam toate liceele din tara care au dat curs invitatiei noastre de a promova impreuna un stil de viata activ”, declara Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager - Romania & Moldova.

Editia trecuta a competitiei a reunit la start peste 4.500 de participanti - aproximativ 30 % din numarul total de elevi din Romania. Campioanele Cupei Coca-Cola 2012 – liceul Benjamin Franklin din Bucuresti si liceul Banyai Janos din Harghita - au urmarit direct din tribuna sferturile de finala Euro 2012.

Despre Cupa Coca-Cola

Cupa Coca-Cola este un program al Sistemului Coca-Cola Romania de promovare a stilului de viata activ, dezvoltat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Federatia Romana de Fotbal. Vodafone Romania este sponsor principal, iar Intersport este partener tehnic.

Programul Cupei Coca-Cola 2013:

25 februarie - 30 martie: Faza pe judet
Echipele inscrise vor concura in faza pe oras, in cele 24 de judete in care se organizeaza centre de joc, pentru ca cele mai bune echipe sa mearga mai departe in faza pe regiune.

In aceeasi perioada, in Bucuresti vor fi gazduite meciurile decisive intre echipele de fete si baieti din Capitala, care isi vor disputa locurile direct pentru turneul final. Cele mai bune doua echipe din fiecare categorie vor ajunge finaliste in ultima etapa a competitiei.

19 aprilie - 12 mai: Faza regionala cu centre de desfasurare la Oradea, Targu-Mures, Iasi si Pitesti
24-26 mai: Faza finala, care va avea loc la Bucuresti

Mai multe detalii despre mecanismul competitiei sunt disponibile pe site-ul oficial al competitiei www.cupacoca-cola.ro.

Despre Compania Coca-Cola
Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, oferind consumatorilor din intreaga lume peste 500 de marci de bauturi racoritoare.

Alaturi de Coca-Cola, recunoscuta ca fiind cea mai valoroasa marca din lume, compania comercializeaza o gama variata de produse ce include bauturi racoritoare carbogazoase, bauturi racoritoare cu continut caloric scazut, ape minerale, sucuri de fructe, nectaruri, ceaiuri ready-to-drink, bauturi energizante, cafea ready-to-drink etc. Avand cea mai mare retea de distributie din lume, compania Coca-Cola este prezenta in peste 200 de tari, consumul produselor companiei depasind 1.8 miliarde de portii pe zi.

Avand in vedere angajamentul sau de dezvoltare a unor comunitati durabile, compania noastra este centrata pe initiative care contribuie la protejarea mediului inconjurator si conservarea resurselor, incurajarea unui stil de viata activ si echilibrat, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajatii nostri si promovarea dezvoltarii economice a comunitatilor unde ne desfasuram activitatea. Impreuna cu partenerii nostri de imbuteliere, suntem in top 10 angajatori, avand peste 700.000 de angajati care fac parte din Sistemul Coca-Cola.

In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH) Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).

Pentru mai multe informatii legate de companie va rugam sa vizitati site-ul www.thecoca-colacompany.com sau sa ne urmariti pe twitter la adresa twitter.com/CocaColaCo.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies