Inca un antrenor poate fi DAT AFARA dupa CATASTROFA din ultima etapa! "N-avem banca tehnica, indivizii astia se plimba, ce joaca ei?" Anuntul patronului

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Octombrie 2013, 19:19

	Inca un antrenor poate fi DAT AFARA dupa CATASTROFA din ultima etapa! "N-avem banca tehnica, indivizii astia se plimba, ce joaca ei?" Anuntul patronului

Infrangerea neasteptata a echipei lui l-ar putea lasa fara loc de munca!

Daniel Isaila e din ce in ce mai nesigur pe postul sau la Astra! Patronul Niculae ii da responsabilitatea inlocuirii antrenorului presedintelui Dinu Gheorghe. Omul de afaceri spune ca e total nemultumit de banca tehnica si ii acuza pe jucatori ca nu-si ridica evolutiile la nivelul salariilor pe care le castiga. Are de gand sa propuna in Consiliul de Administratie amenzi uriase!

"Mi-e si rusine sa vorbesc de ai mei. E o confuzie generala, nu stiu cum s-o explic. Nu se intampla numai acum, e asa de 4-5 meciuri. Echipa nu merge, e fara banca tehnica. E o adunatura de jucatori. Pot sa le spun jucatori, de fapt? Nu suntem o echipa. Banca tehnica, in vara, a fost a domnului Dinu Gheorghe, nu a mea, el a luat decizia. Foarte bine, sa raspunda.

Am pierdut puncte cu echipe mici, nu cu Real Madrid sau Barcelona. Vreau sa propun o amendare cu 25% a tuturor, Jucatorii astia au fost adusi cu multe eforturi, nu suntem departe de Steaua la salarii, dar vad ca nu joaca nimic. E normal sa plateasca ceva..100% e a lui Dinu Gheorghe decizia, o sa vedem ce se intampla. Nu jucam nimic, ce sa mai, asta e adevarul. Un numar de indivizi n-au treaba cu ideea de joc!", a spus Niculae la Digisport.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT