Liga 1

Il mai stiti pe Dorel Zaharia? Unde joaca acum, la 40 de ani, atacantul care a provocat scandalul dintre Hagi si Becali, in 2007

In 2007, Dorel Zaharia a fost jucatorul de la care a plecat scandalul dintre Becali si Hagi, pe atunci antrenor la Steaua. Zaharia inca mai joaca fotbal, la 40 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Decembrie 2018, 14:01
Data actualizarii: Joi 13 Decembrie 2018, 14:16

Dorel Zaharia, fost atacant la Steaua in 2007, joaca fotbal chiar si acum, la 40 de ani. Zaharia da goluri pentru echipa a doua a Farului, in Liga a 4-a, si antreneaza in paralel o grupa de juniori a clubului ACS Performer Constanta, scrie Telekomsport.

Zaharia este jucatorul de la care a plecat scandalul dintre Becali si Hagi, in perioada in care Hagi era antrenorul Stelei.

Becali i-a spus atunci lui Hagi sa nu il foloseasca pe Zaharia la un meci, si sa joace cu Badoi. Hagi nu a acceptat ca patronul sa ii faca echipa si si-a dat demisia cateva zile mai tarziu.

"Ce vreau eu, si cred ca Hagi a inteles, este fara Zaharia, si cu Badoi. Mai mult nu ma intereseaza, pentru ca eu nu-i fac echipa lui Hagi. Sa faca ce stie, ce a facut vreodata ca mine? Sa faca cum vrea. Eu am spus doar atat, fara Zaharia, si cu Badoi. Nu-mi place sa spun fa asa, este doar o parere. El face cum vrea, dar raspunde pentru rezultate. Daca asculta ce zice patronul si pierde, nu are nicio problema, dar daca face cum vrea el si pierde, atunci are o problema", spunea Becali la acea vreme.

Hagi si-a dat demisia de la Steaua, dupa cearta cu Becali, iar un an mai tarziu a pus bazele propriei academii de fotbal, la Ovidiu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies