HULIGANUL de la Ploiesti a facut Romania de ras! Si presa din Vietnam vorbeste despre "comportamentul ANIMALIC" al fanului care l-a lovit pe Galamaz:

Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2011, 11:44
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2011, 11:45

Incidentele de la Petrolul - Steaua au ecou in toata presa internationala

Dia a Dia, Panama
"Un suporter a lovit un jucator al Stelei. Agresorul a fost atacat de doi fotbalisti, care au fost eliminati. Apoi jocul a fost suspendat din cauza unei petarde. Partida din Romania a avut toate ingredientele, dar nu s-a terminat" scriu jurnalistii.

Marca, Spania
"Incidente grave in campionatul Romaniei". Spaniolii au calificat incidentul drept "neplacut" si lovitura data de suporter drept "extrem de puternica".

Record, Portugalia

"Un fan loveste un jucator si ii fractureaza osul malar. In Romania violenta generata de suporteri a ajuns pe teren".

Agentia spaniola EFE
"Un spectator a lovit cu pumnul un fotbalist al echipei Steaua in plin meci"

El Mundo Deportivo, Spania
"O violenta spontana a adus haosul la un meci din Romania"

AS, Spania
"Un suporter loveste cu pumnul un jucator".

Sport.es, Barcelona

"Suporterul i-a dat lui Galamaz o lovitura extrem de bine aplicata si l-a facut knockout. Jucatorul a ajuns la spital, dar arbitrul nu s-a deranjat sa intrerupa meciul. Si ce greseala a facut, pentru ca fanii si-au dat iar in petic. Portarul a fost lovit cu o petarda aruncata din tribune si a plecat plin de arsuri de la stadion".

Nettavisen, Norvegia
"Steaua a intalnit o puternica rezistenta la Ploiesti, dar nu pentru ca echipa adversa i-ar fi pus vreo problema. Galamaz a fost pus la pamant de un suporter intrat pe teren, doi jucatori au fost eliminati si risca suspendari serioase pentru ca au indraznit sa-l loveasca pe fan iar portarul a iesit cu arsuri din cauza unei torte. Decizia corecta ar fi ca terenul celor din Ploiesti sa fie suspendat pana la finalul sezonului".

Sport24, Ungaria
"Scandal imens, romanii au ajuns sa se bata intre ei". "intotdeauna suntem surprinsi de acest sport pe care-l numit fotbal. Meciul dintre Petrolul si Steaua, din campionatul Romaniei, va intra fara indoiala in istoria neagra a acestui sport, din cauza incidentelor de pe teren. Partida s-a incheiat intr-un haos total si a fost anulata dupa 20 de minute de discutii intre arbitri si oficiali".

Ngoisao, Vietnam
"Comportament animalic in campionatul Romaniei, unde un suporter a intrat pe teren si l-a pus la pamant pe un jucator al oaspetilor. Ce a urmat a socat si mai mult: fortele de ordine au reusit cu greu sa-l scape pe fan de furia fotbalistilor Stelei, care voiau sa se razbune pentru colegul lor".

The Sun, Anglia

"Un RO-maniac a lovit un jucator al Stelei. Acestea au scenele socante din Romania cand un fan nebun a fugit pe teren si a lovit un jucator

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!